УКР РУС

Локомотив Михалика та Сьоміна став чемпіоном Росії – вперше за 14 років

5 травня 2018 Читать на русском

Локомотив Москва за тур до фінішу чемпіонату Росії забезпечив собі перше місце. До успіху "червоно-зелених" привів екс-наставник Динамо Юрій Сьомін.

У 29 турі чемпіонату Росії Локомотив на своєму полі переміг Зеніт з рахунком 1:0 та став недосяжним для найближчого переслідувача – Спартака. Єдиний гол у матчі забив португалець Едер – той самий, який забив переможний м'яч у фіналі Євро-2016.

Локо чекав чемпіонства 14 років. Це третій титул чемпіона Росії в історії клубу. Цікаво, що саме з Юрієм Сьоміним, який повернувся у Локомотив минулого сезону, пов'язані усі найбільші успіхи команди. Екс-наставник Динамо працював у московському клубі в 1986-1990 рр., 1992-2005 рр., 2009-2010 рр.

"Я дуже щасливий. Було дуже-дуже важко, особливо кінцівка. Такий чемпіонат, в якому неможливо розслабитися ні в одному матчі, тому що команди, що перебувають внизу, борються не на 100, а на 120 відсотків. Ми втратили багато очок. Але тим цікавіше: стільки народу підтримувало!", – прокоментував тріумф Сьомін.

Скандальний Тарасов побив фаната через провокативні фото – футболіст боявся викриття перед вирішальною частиною сезону

Нагадаємо, за Локомотив виступає екс-захисник Динамо та збірної України Тарас Михалик. У цьому сезоні РФПЛ він провів 9 матчів. Також до чемпіонства долучився Віталій Денисов, який шість років захищав кольори Дніпра.

фото: Чемпионат