УКР РУС

Лочошвілі: Хочу піти шляхом Каладзе та стати кращим в Динамо

31 серпня 2017 Читать на русском

Грузинський новачок Динамо Лука Лочошвілі прокоментував свій перехід в київський клуб.

"Сьогодні щасливий для мене день, я став гравцем великого клубу – Динамо Київ. Це зовсім інший рівень, велика і яскрава історія. Був на стадіоні, на клубній базі, де створені всі умови для роботи. Я прийшов у Динамо, щоб зростати як футболіст, хочу завойовувати нові трофеї. Буде складно, адже тут зовсім інший рівень, але я готовий піднятися і відповідати йому.

Моя основна позиція – центральний захисник. На ній я грав і в Динамо, і в збірній Грузії різних категорій.

Динамо підтвердило підписання Лочошвілі

Динамо Тбілісі очолював український тренер В'ячеслав Грозний, він мене і порекомендував керівництву киян. Коли отримав запрошення, довго не сумнівався. Також я дуже вдячний своєму рідному клубу, саме в ньому я став професійним футболістом, зробивши перші кроки у великому футболі.

Спілкувався з президентом клубу Ігорем Суркісом і головним тренером Олександром Хацкевичем. У мене вірять, уклали довгостроковий контракт, надають всі умови для прогресу. Я почну тренуватися з молодіжною командою, і своєю грою повинен довести, що гідний перейти в першу.

Щодо моєї травми, то на початку серпня пошкодив задню поверхню стегна, з тих пір проводжу реабілітацію. Через три тижні повинен розпочати тренування.

В першу чергу згадую про Кахабера Каладзе, для нашої країни це справжня легенда, всі ми пишаємося його успіхами. Звичайно, мені хотілося б піти його шляхом, стати кращим у Динамо і рухатися далі. Кахабер показав, що у футболі немає нічого неможливого, потрібно лише вірити в себе і багато, дуже багато працювати", – цитує Лочошвілі офіційний сайт Динамо Київ.

Рекордні трансфери чемпіонату України