УКР РУС

Лобода: Мені казали, що я переплюнула Шейк, бо "продинамила" Роналду

18 грудня 2016 Читать на русском

Ведуча програми "Профутбол" Олександра Лобода розповіла про цікавий епізод зі свого життя.

"Що ще було? Не поїхала на зустріч до Кріштіану Роналду. У мене виникли проблеми із закордонним паспортом. В рамках нашої ініціативи "Здійсни мрію" я мала з онкохворим хлопчиком Юрком і з його мамою їхати в Мадрид на зустріч із Кріштіану Роналду. На місці мені було би легше курувати, домовлятися і т.д. Тому що багато невирішених питань було. У мене на руках були квитки. Я приїхала в аеропорт, зачекінилася, здала багаж – і на паспортному контролі все повернули назад. (Сміється) Це була четверта ранку. Я сіла і ледве не розплакалася.

Проблеми з паспортом виникли. Коли мені готували відрядження, мене запевнили, що я можу їхати зі своїм паспортом на старе прізвище. Я вийшла заміж, змінила український паспорт, з новим прізвищем. Але не змінила закордонний. Мені повідомили, що я можу не змінювати закордонний паспорт, просто взяти із собою копію свідоцтва про шлюб. Я так і зробила. В результаті виявилося, що з 1 січня зміни в законодавстві, існує єдина база: якщо ти змінюєш український паспорт – автоматично анулюється паспорт закордонний. У мене був анульований паспорт – і я не змогла полетіти. Потім я приїхала в редакцію, а мені хлопці кажуть: "Саша, ти переплюнула Ірину Шейк, ти "продинамила" Кріштіану Роналду, навіть не поїхавши на зустріч з ним", – розповіла Лобода.

Лобода допомогла хворому на рак українському хлопчику зустрітися з Роналду

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу