УКР РУС

"Ліверпуль" вже не чемпик, Лукаку передає привіт Моуру. Результати 5 туру АПЛ. ВІДЕО

21 вересня 2013 Читать на русском

Два трилери, один розгром і гучна сенсація - такий підсумок чотирьох матчів, які розпочалися о 17:00.

Після стартових трьох турів велися розмови про те, що в цьому сезоні Мерсисайд побореться за чемпіонський титул. Цьому сприяли і три "сухі" перемоги, і відсутність ігор у єврокубках. Проте зі "Суонсі" прозвучав перший тривожний дзвінок, а сьогодні гримнув набат. "Саутгемптон" забив на старті другого тайму, і міг це зробити ще як мінімум у двох епізодах, проте дуже надійно зіграв Міньоле. Провально "Ліверпуль" зіграв і в атаці, Старрідж не забив вперше у новому сезоні. Тепер на команду очікує добряча порція критики.

Натомість "Евертон", інший ліверпульський клуб, зіграв вище всіх похвал, здобувши вольову перемогу на полі "Вест Хему". Прикметно, що вирішальний гол забив Ромелу Лукаку, який виявився непотрібним Жозе Моурінью. "Іриски" залишаються єдиною командою чемпіонату, яка ще не програвала.

З аналогічним рахунком 3:2 святкував перемогу "Халл". А ось "Сандерленд" був розтрощений на полі ВБА. Що цікаво: перший гол у ворота команди Ді Каніо забив Сессеньон, який щойно одягнув форму "дроздів", адже наставник "Сандерленда" не зумів знайти з бельгійцем спільної мови. Напередодні завтрашнього Римського дербі можемо почути про відставку культового гравця "Лаціо" з посади керманича "чорних котів". У нього чорнюща смуга невдач.

"Ліверпуль" - "Саутгемптон" - 0:1 (0:0)

Гол: Ловрен, 53

"Ньюкасл" - "Халл Сіті" - 2:3 (2:1)

Голи: Ремі, 10, 44 - Бреді, 26, 48, Алуко, 76

"Вест Бромвіч" - "Сандерленд" - 3:0 (1:0)

Голи: Сессеньон, 20, Ріджвел, 76, Амальфітано, 90+2

"Вест Хем" - "Евертон" - 2:3 (1:0)

Голи: Морісон, 31, Нобл, 77, з пен. - Бейнс, 62, 83, Лукаку, 85

На 82-ій хвилині вилучений Нобл