УКР РУС

"Ліверпуль" впевнено обіграв МЮ

10 березня 2016 Читать на русском

У матчі 1/8 фіналу Ліги Європи "Ліверпуль" переміг "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:0 на стадіоні "Енфілд Роуд".

Принциповий матч двох англійських грандів ще кілька років тому було б важко уявити у таких умовах. Клуби борються далеко не за перші місця в АПЛ, а на євроарені зустрічаються у рамках не Ліги чемпіонів, як до цього звикли, а Ліги Європи. До слова, це була перша очна дуель цих команд на міжнародному рівні.

Однозначно, що сильнішими у цей вечір були мерсисайдці. Колектив з Ліверпуля зі стартових хвилин почав шалено тиснути на ворота гостей. У першій половині гри підопічні Клоппа не давали МЮ навіть перейти власну половину поля, а самі спромоглися забити лише раз після реалізованого Старріджем пенальті.

По перерві манкуніанці спробували переламати хід зустрічі, але "Ліверпуль" навіть не збирався збавляти оберти. Команда Ван Гаала тільки й те робила, що відбивалась від численних атак господарів поля. Як результат, за такої беззубої гри МЮ пропустив вдруге. Гол Фірміно став результатом помилок захисників. У складі "червоних дияволів" виділявся Де Хеа, який провів чудовий матч та здійснив не менше десяти суперсейвів. Тепер "Ліверпулю" просто потрібно не розтранжирити свою перевагу на "Олд Трафорд".

1/8 Ліги Європи. Перший матч

"Ліверпуль" - МЮ - 2:0 (1:0)

Голи: Старрідж, 20 (пен), Фірміно, 74