УКР РУС

"Ліверпуль" у першому домашньому матчі сезону розтрощив "Лестер"

10 вересня 2016 Читать на русском

В 4 турі АПЛ "Ліверпуль" переконливо переграв "Лестер" - 4:1.

Минулого сезону "Ліверпуль" вдома завдяки голу Бентеке переміг "лисиць". Не так багато й води спливло з того часу, але в заявці "Ліверпуля" перебував не один новачок. "Лестер" же, за винятком Канте, зберіг свій основний склад.

Перший тайм пройшов по-домашньому під натиском "червоних". На 13 хвилині Роберто Фірміно після шикарного пасу від Мілнера влучно пробив у ближній кут воріт Шмейхеля. А от через трохи Старрідж не зумів з кількох метрів влучити повз Каспера. Однак в наступній небезпечній атаці "Ліверпуля" Даніель віддав п’ятою розкішний асист на Мане – 2:0!

Не в новинку "червоним придумувати проблеми на рівному місці. Тепер одним з таких фантазерів судилося стати Лукасу Лейві. Оборонець в дитячій ситуації подарував м’яча Джеймі Варді, якому лишалося влучити у порожні ворота. На перерву команди пішли зберігаючи інтригу.

Але в другому таймі гості не прокинулися. На 57 хвилині, коли чудовий гол в дальню "дев’ятку" забив Лаллана, все стало зрозуміло. Наприкінці матчу другий свій м’яч забив Фірміно. Відзначимо класні індивідуальні дії Мане.

У наступному турі "Ліверпуль" зіграє на виїзді (!) проти "Челсі". "Лестер" же перевірить власні сили в Лізі чемпіонів у матчі проти "Брюгге", а 17 вересня прийме "Бернлі" .

Чемпіонат Англії, 4 тур

"Ліверпуль" – "Лестер" – 4:1

Голи: Фірміно, 13, 89, Мане,31, Лаллана, 57 – Варді, 38