УКР РУС

Тоттенхем мінімально обіграв Брайтон: 6 тур АПЛ, матчі суботи

22 вересня 2018 Читать на русском

В матчах 6 туру АПЛ Уотфорд втратив очки в матчі з Фулхемом, Лестер обіграв Хаддерсфілд, Крістал Пелас та Ньюкасл не виявили сильнішого, Бернлі розтрощив Борнмут.

Ліверпуль розгромив Саутгемптон. Перший гол влетів у ворота Макарті від партнера, Худт зрізав м'яч у власні ворота після прострілу Шакірі. Подвоїв перевагу мерсисайдців Матіп, замкнувши навіс Арнольда з кутового, а розгромним рахунок зробив Салах ще наприкінці першого тайму.

Атлетіко здобув переконливу перемогу над Хетафе: 5 тур Ла Ліги, матчі суботи

Манчестер Сіті розтрощив Кардіфф. "Містяни" почали забивати після 30 хвилини, рахунок відкрив Агуеро, трохи згодом подвоїв рахунок Бернарду Сілва, а Ґюндоган забив третій гол. В другому таймі Марез поставив крапку в матчі, оформивши дубль.

Манчестер Юнайтед не зміг обіграти Вулверхемптон. Рахунок відкрив екс-гравець Шахтаря Фред після скидки Погба. Однак в другому таймі Моутінью зрівняв рахунок і врятував нічию для "вовків".

Фулхем та Уотфорд не змогли виявити сильнішого. Грей вже на 2 хвилині відкрив рахунок, але під кінець матчу Мітровіч зумів врятувати для "дачників" нічию.

Бернлі розтрощив Борнмут. В першому таймі Видра і Леннон оформили комфортну перевагу, а в другій половині дубль Барнса зробив перемогу Бернлі розгромною.

Лестер здобув впевнену перемогу над Хаддерсфілдом. Йоргенсен вивів гостей вперед в рахунку, але Іхеаначо досить швидко вирівняв становище. А в другому таймі голи Меддісона та Варді принесли перемогу "лисам".

Інтер на останніх хвилинах вирвав перемогу в Сампдорії: 5 тур Серії А, матчі суботи

Тоттенхем впевнено обіграв Брайтон. В першому таймі Кейн відкрив рахунок ударом з позначки, а наприкінці матчу Ламела з передачі Роуза подвоїв перевагу "шпор". Брайтон відквитав один м'яч зусиллями Нокара, але зрівняти рахунок так і не вдалось.

Завдяки своїй перемозі Ліверпуль продовжує йти без втрат і залишається лідером чемпіонату, Манчестер Сіті набрав 16 очок і піднявся на 2 сходинку. Манчестер Юнайтед набрав 10 очок і розташувався на 5 місці, Вулверхемптон залишився на 10 позиції з 10 пунктами. Уотфорд після нічиї з Фулхемом розташувався на 4 місці з 13 очками, Фулхем з 5 заліковими балами опинився на 15 позиції. Бернлі здобув першу перемогу в сезоні, набрав 4 очки і обігнав Вест Хем, Борнмут опустився на 6 місце. Тоттенхем набрав 12 очок і піднявся на 5 місце, Брайтон з 5 пунктами залишився на 13 позиції.

Чемпіонат Англії 2018/19, 6 тур

Фулхем – Уотфорд – 1:1

Голи: Мітровіч, 78 – Грей, 2

Бернлі – Борнмут – 4:0

Голи: Видра, 39, Леннон, 41, Барнс, 84, 89

Кардіфф – Манчестер Сіті – 0:5

Голи: Агуеро, 32, Б. Сілва, 35, Ґюндоґан, 44, Марез, 67, 89

Лестер – Хаддерсфілд – 3:1

Голи: Іхеаначо, 20, Меддісон, 66, Варді, 75 – Йоргенсен, 5

Ліверпуль – Саутгемптон – 3:0

Голи: Худт, 10 (аг), Матіп, 21, Салах, 45+3

Манчестер Юнайтед – Вулверхемптон –1:1

Голи: Фред, 19 – Моутінью, 53

Брайтон – Тоттенхем – 1:2

Голи: Нокар, 90+3 – Кейн, 42 (пен), Ламела, 76