УКР РУС

Ліверпуль розгромив Борнмут та повернувся на перше місце, Бернлі обіграв Брайтон: 26 тур АПЛ, матчі суботи

9 лютого 2019 Читать на русском

В рамках 26 туру АПЛ Арсенал розібрався з Хаддерсфілдом, Крістал Пелас та Вест Хем не змогли виявити сильнішого, Кардіфф здобув другу поспіль перемогу, а Уотфорд переграв Евертон.

Чемпіонат Англії 2018/19, 26 тур

Крістал Пелас – Вест Хем – 1:1

Голи: Заха, 76 – Нобл, 27, (пен)

Ліверпуль – Борнмут – 3:0

Голи: Мане, 24, Вейналдум, 34, Салах, 48

Саутгемптон – Кардіфф – 1:2

Голи: Стівенс, 90+1 – Бамба, 69, Зохоре, 90+3

Уотфорд – Евертон – 1:0

Гол: Грей, 65

Хаддерсфілд – Арсенал – 1:2

Голи: Колашинац, 90+3, (аг) – Івобі, 16, Ляказетт, 44

Брайтон – Бернлі – 1:3

Голи: Даффі, 76 – Вуд, 26, 61, Барнс, 74, (пен)

Крістал Пелас та Вест Хем не змогли виявити сильнішого. "Молотобійці" підійшли до зустрічі в ослабленому складі через травми провідних гравців, але саме вони вийшли вперед в рахунку завдяки голу Нобла з пенальті. Однак в другому таймі Заха зрівняв рахунок, який і протримався до фінального свистка.

Крістал Пелас набрав 27 очок та піднявся на 13 місце, Вест Хем з 33 пунктами розташувався на 10 позиції.

Ліверпуль вдома розгромив Борнмут. В середині першого тайму Мане вивів "червоних" вперед, замкнувши навіс Мілнера, а через 10 хвилин Вейналдум подвоїв перевагу Ліверпуля. По перерві Салах зробив рахунок розгромним, остаточно не залишивши шансів Борнмуту на позитивний результат.

Завдяки цій перемозі Ліверпуль повернувся на перше місце з 65 очками, Борнмут з 33 пунктами залишився на 11 позиції.

Кардіфф врятував перемогу в Саутгемптона. В середині другого тайму Бамба відкрив рахунок в матчі. Здавалось, що валлійці спокійно доведуть матч до перемоги, однак Стівенс у додатковий час зрівняв рахунок. Але Зохоре встиг до фінального свистка принести перемогу Кардіффу.

Завдяки цій перемозі Кардіфф набрав 25 очок і піднявся на 15 місце, Саутгемптон з 24 пунктами залишився поруч із зоною вильоту.

Уотфорд мінімально переграв Евертон. Команди грали досить на рівних і логічним результатом була б нічия, але Уотфорду пощастило більше, єдиний гол на рахунку Грея.

Уотфорд набрав 37 пунктів і розташувався на 8 місці, Евертон залишився на сходинку нижче з 33 заліковими балами.

Арсенал досить прогнозовано обіграв Хаддерсфілд. Івобі вивів "канонірів" вперед в рахунку, а перед перервою Ляказетт подвоїв перевагу Арсенала. Матч йшов до логічного завершення і Арсенал забив ще раз в компенсований час, щоправда у власні ворота.

Завдяки цій перемозі Арсенал набрав 50 очок і наздогнав Челсі, Хаддерсфілд з 11 пунктами залишився на самому дні турнірної таблиці.

Бернлі на виїзді обіграв Брайтон. Головним героєм матчу став Кріс Вуд, який своїм дублем приніс перемогу, ще один гол на рахунку Барнса. Брайтон зумів відповісти лише голом Даффі.

Завдяки цій перемозі Бернлі набрав 27 очок і наздогнав Брайтон, команди розташувались на 15 та 14 місцях відповідно.