УКР РУС

Ліверпуль розбив Вест Хем і повернувся на 3 місце АПЛ

14 травня 2017 Читать на русском

У 37 турі АПЛ "скаузери" на виїзді знищили "молотобійців" (0:4).

Вест Хем з перших хвилин намагався нав'язати гостям свою гру, але гостріше атакував все ж Ліверпуль. Мерсисайдці відкрили рахунок завдяки діям Коутінью та Старріджа. Бразилець зі своєї половини поля вивів Старріджа сам на сам з голкіпером, а Даніель розібрався з Адріаном за всіма канонами. Під завісу першого тайму Айю мав прекрасну можливість вирівняти ситуацію під час подачі кутового, але двічі влучив у стійку ворожих воріт.

На другу половину зустрічі Ліверпуль вийшов ще більш зарядженим. Спершу Адріан врятував команду після трьох поспіль небезпечних ударів у площину, однак згодом "червоні" все ж зламали опонентів. Вейналдум ефектним ударом сколихнув поперечину, а Коутінью підхопив м'яч, вийшов на ударну позицію та подвоїв перевагу підопічних Юргена Клоппа.

Третє взяття воріт Вест Хема було, м'яко кажучи, суперечливе. Один з "молотобійців" серйозно постраждав у чужому штрафному майданчику від Вейналдума, але гості та арбітр проігнорували це і скористалися ситуацією на контратаці. Ще один гол Ліверпуль забив на 76 хвилині. Старрідж відпасував на Лаллану, але того накрив Адріан. Тоді добивав м'яч Вейналдум – вийшов пас на Оріджі, який і заштовхав сферу в сітку.

Сьогоднішня перемога вивела Ліверпуль на 3 місце (73 очки), а Вест Хем залишився на 12 сходинці турнірної таблиці (42 пункти).

Англія. АПЛ, 37 тур

Вест Хем – Ліверпуль – 0:4

Голи: Старрідж, 35, Коутінью, 57, 62, Оріджі, 76

Турнірна таблиця АПЛ

, а також у Viber