УКР РУС

"Ліверпуль" розбив "Евертон", а МЮ здолав "Крістал Пелас"

20 квітня 2016 Читать на русском

У перенесених матчах АПЛ "Ліверпуль" прикрасив мерсисайдське дербі розгромом, а МЮ продовжив боротьбу за ЛЧ.

Вчора "Ньюкасл" сенсаційно відібрав очки у "Ман Сіті", що дало МЮ можливість наблизитись до зони ЛЧ. На "Олд Траффорд" завітав "Крістал Пелас". Вже у самому дебюті зустрічі гості відзначились автоголом - Ділейні намагався перервати простріл Дарміана з лівого флангу, і зрізав сферу в свої ворота.

Подвоїли перевагу манкуніанці на 55 хвилині, коли після подачі кутового м`яч пролетів через весь карний майданчик гостей, де його впіймав на ногу все той же Дарміан. Маттео встановив кінцевий результат 2:0 і забезпечив своїй команді 59 очок разом із 5 місцем. "Крістал Пелас" - 39 пунктів і 16 сходинка турнірної таблиці АПЛ.

У перенесеному матчі 27 туру зустрілись дві команди із Ліверпуля. Запеклої боротьби у дербі не вийшло, оскільки господарі "Енфілда" домінували протягом усього матчу. Що і дало підсумковий результат 4:0. "Червоні" забивали на будь-який смак. Спершу Оріджі замкнув подачу Мілнера, потім цей ж "трюк" повторив Сахо.

У другій половині зустрічі, залишившись у більшості, "Ліверпуль" добив суперника точними пострілами Старріджа та Коутінью. Особливо красивим вийшов останній гол, коли Феліппе пробив з-за меж штрафного майданчика у дальній кут воріт "Евертона".

"Ліверпуль" продовжує феєрити останнім часом, а над Роберто Мартінесом щодалі нависає загроза звільнення.

Англія. АПЛ, 30 тур

МЮ - "Крстал Пелас" - 2:0

Голи: Ділейні, 4 (аг), Дарміан, 55

Англія. АПЛ, 27 тур

"Ліверпуль" - "Евертон" - 4:0

Голи: Оріджі, 43, Сахо, 45+2, Старрідж, 61, Коутінью, 76

Вилучення: Морі, 50