УКР РУС

"Ліверпуль" познущався над "Халл Сіті", "Тоттенхем" і "Ман Сіті" теж перемогли

24 вересня 2016 Читать на русском

В інших матчах 6 туру АПЛ "Сток Сіті" розписав нічию з "Вест Бромвічем", а "Борнмут" виявився сильнішим за "Евертон".

"Тоттенхем" вирішив з перших хвилин забезпечити собі комфортну перевагу над "Мідлсбро", чого і вдалося досягти завдяки дублю Сона. До фінального свистка "шпори" тримали гру під своїм контролем, однак гол Гібсона змусив лондонців понервувати.

"Ман Сіті" теж досить швидко вийшов вперед у матчі зі "Суонсі". Валлійці одразу зрівняли рахунок і втримували його до 65 хвилини. "Містяни" все ж довели свій клас точними ударами Агуеро (з пенальті) та Стерлінга, а Гвардіола продовжив переможну серію в АПЛ до 6 матчів.

"Ліверпуль" видав фантастичний поєдинок проти "Халл Сіті". У першому таймі "червоні" тричі відзначилися у воротах "тигрів", а після перерви довели рахунок до непристойного. Після перемог над "Челсі" та "Лестером" підопічні Клоппа не розслабилися, завдяки чому піднялися в трійку лідерів першості.

Несподівано поступився "Евертон", який досі мав 4-матчеву серію з перемог. Що більш несподівано – зупинив "ірисок" "Борнмут". Долю матчу на користь "вишень" вирішив єдиний гол у виконанні Станісласа, асистував якому Артер.

"Вест Бромвіч" на лише у доданий арбітром час врятував нічию зі "Сток Сіті", а дубль Дефо не допоміг "Сандерленду" відсвяткувати першу перемогу в чемпіонаті. Більше того, "чорні коти" на 95 хвилині пропустили від форварда КП Бентеке, через що залишилися на останній сходинці турнірної таблиці.

Англія. АПЛ, 6 тур

"Суонсі" – "Ман Сіті" – 1:2

Голи: Льоренте, 12 – Агуеро, 9, 65 (пен)

"Сток Сіті" – "Вест Бромвіч" – 1:1

Голи: Аллен, 73 – Рондон, 91

"Сандерленд" – "Крістал Пелас" – 2:3

Голи: Дефо, 39, 61 – Ледлі, 62, Макартур, 76, Бентеке, 90+5

"Борнмут" – "Евертон" – 1:0

Гол: Станіслас, 23

"Ліверпуль" – "Халл Сіті" – 5:1

Голи: Лаллана, 18, Мілнер, 29 (пен), 71 (пен), Мане, 36, Коутінью, 52 – Мейлер, 52

Вилучення: Ельмохамаді, 29

"Мідлсбро" – "Тоттенхем" – 1:2

Голи: Гібсон, 65 – Сон, 7, 23