УКР РУС

"Ліверпуль" поступився "Халл Сіті", "Евертон" і "Сандерленд" оформили феєричні перемоги

4 лютого 2017 Читать на русском

У 24 турі АПЛ "Вест Хем" обіграв "Саутгемптон", а "Вест Бромвіч" виявився вильнішим за "Сток Сіті".

На "Селхерст Парк" зустрічалися два аутсайдери першості "Крістал Пелас" та "Сандерленд". Завдяки фантастичній кінцівці першого тайму гості здобули впевнену перемогу. "Чорні коти" ще до перерви 4 рази розписалися у воротах суперника, що дозволило зрівнятися з "орлами" у турнірній таблиці.

Інший представник зони вильоту "Халл Сіті" сьогодні також набрав 3 очки. "Тигри" несподівано здолали "Ліверпуль". Вирішальний гол підопічні Юргена Клоппа пропустили на 44 хвилині від Н'Діає, а за 6 хвилин до кінця основного часу інший сенегалець Ніассе добив гостей. Цей поєдинок став 5 поспіль, в якому мерсисайдці втратили очки, а це означає, що за підсумками туру команда, скоріш за все, опиниться за межами топ-4.

"Сині" сусіди "Ліверпуля" навпаки продовжили свою безпрограшну серію. До перерви "Евертон" оформив гандикап в 3 м'ячі, але цього не вистачило, аби відсвяткувати перемогу над "Борнмутом". У другому таймі Кінг дублем скоротив відставання "вишень" до мінімуму, однак Лукаку відповів покером. Під завісу матчу суперники ще раз обмінялися голами, але на кінцевий результат це вже не вплинуло.

"Вест Хем" у дебюті зустрічі пропустив від Габ'ядіні, втім зумів переломати хід матчу. "Молотобійці" здобули третю перемогу в чотирьох іграх та піднялися у верхню частину турнірної таблиці, а "Саутгемптон" навпаки падає все нижче і нижче.

"Вест Бромвіч" завдяки швидкому голу Морісона обіграв "Сток Сіті", а "Уотфорд" на власному полі здолав "Бернлі".

Англія. АПЛ, 24 тур

"Вест Бромвіч" – "Сток Сіті" – 1:0

Голи: Морісон, 6

"Крістал Пелас" – "Сандерленд" – 0:4

Голи: Коне, 10, Н'Дойє, 43, Дефо, 45+1, 45+3

"Саутгемптон" – "Вест Хем" – 1:3

Голи: Габ'ядіні, 13 – Керрол, 15, Обіанг, 45, Девіс, 52 (аг)

"Евертон" – "Борнмут" – 6:3

Голи: Лукаку, 1, 29, 83, 85, Маккарті, 24, Барклі, 90+4 – Кінг, 60, 70, Артер, 90

"Халл Сіті" – "Ліверпуль" – 2:0

Голи: Н'Діає, 44, Ніассе, 84

"Уотфорд" – "Бернлі" – 2:1

Голи: Діні, 10, Ньянг, 45+2 – Барнс, 78 (пен)

Вилучення: Хендрік, 7