УКР РУС

"Ліверпуль" офіційно запропонує Суркісу продати Ярмоленка. ВІДЕО

21 серпня 2013 Читать на русском

До закриття трансферного вікна не так вже багато часу. Європейські топ-клуби перебувають у пильних пошуках класних виконавців, а "Ліверпуль" обрав за трансферний пріоритет Андрія Ярмоленка.

Як повідомляє Football.ua з посиланням на британських колег, у найближчі дні "мерсісайдці" зроблять "біло-синім" офіційну пропозицію щодо гравця збірної України, і все залежатиме від позиції президента "Динамо" Ігоря Суркіса.

Цікаво, що подібну інформацію активно мусують та італійські журналісти, які згадують про інтерес до Андрія з боку "Мілана". Але у "россонері" не та фінансова ситуація, щоб викласти за українця великі гроші.

А ось у "Ліверпуля" гроші є, буквально кілька днів тому "червоні" активно торгували Вілліана, але в підсумку бразилець обравг "Тоттенхем".

Відреагували на новину і британські букмекери. Ймовірність того, що "Ліверпуль" придбає Ярмоленко, на думку буків, тепер дуже навіть пристойна - замість вчорашніх 25 до одного сьогодні котирування впали до трьох до одного.

Нагадаємо, раніше цього літа, "червоні" торгували іншого гравця з УПЛ - Генріха Мхітаряна, на ту пору футболіста донецького "Шахтаря".