УКР РУС

"Ліверпуль" обіграв "Уотфорд" завдяки розкішному голу Джана

1 травня 2017 Читать на русском

У 35 турі АПЛ мерсисайдці здобули мінімальну перемогу на "Вікарідж Роуд" (0:1).

Два манчестерські переслідувачі вчора втратили очки, що давало змогу "Ліверпулю" в разі перемоги закріпитися на третьому місці. "Уотфорд" вже вирішив усі завдання на чемпіонат, тому може спокійно догравати останні тури.

У першому таймі було багато боротьби та багато зіткнень, через що обидва тренери до 20 хвилини провели вимушенні заміни. Бразильський лідер мерсисайдців Коутінью пошкодив праву ногу, а уругвайський оборонний стовп господарів Брітос отримав травму лівої. А от на гольові моменти був дефіцит. Запам'яталися лише дальні удари Джана (парирував Гомес) та Лаллани (поперечина).

Рахунок було відкрито вже в компенсований до першого тайму час. Лейва м'яко накинув на лінію штрафного майданчика, звідки Джан шикарним ударом через себе влучив точно в "дев'ятку". Тут в Гомеса шансів не було, проте по перерві голкіпер "Уотфорда" ще неодноразово рятував партнерів. Найбільше його турбував Оріджі, однак форвард програв опоненту всі дуелі.

Господарі наприкінці зустрічі суттєво додали і навіть організували декілька якісних атак. Мерсисайдці теж не соромилися йти вперед, щоправда, ближче до фінального свистка почали грати з думкою про власні володіння. Старрідж не зумів подвоїти перевагу, а Прьодль ледь не вирвав нічию, влучивши в поперечину. У підсумку "Ліверпуль" втримав перемогу, набрав 69 очок і відірвався від "Ман Сіті" на 3 бали.

Англія. АПЛ, 35 тур

"Уотфорд" – "Ліверпуль" – 0:1

Гол: Джан, 45+2

Турнірна таблиця АПЛ

, а також у Viber