УКР РУС

Ліверпуль не зміг обіграти Сток Сіті на Енфілді

28 квітня 2018 Читать на русском

Підопічні Юргена Клоппа не зуміли здолати Сток Сіті в матчі 36-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Німецького наставника Ліверпуля не збентежив прийдешній поєдинок-відповідь 1/2 Ліги чемпіонів проти Роми і на матч з борються з аутсайдером АПЛ Сток Сіті він випустив практично основний склад.

Цілком можливо, що саме відсутність Садіо Мане, який отримав мікротравму, і позначилося на підсумковому результаті. Складається така тенденція, що лише коли на поле вся атакуюча трійка "Салах, Фірміно і Мане", Ліверпуль показує той самий вогненний футбол.

Сьогодні такого футболу не вийшло і це м'яко кажучи. Ліверпуль виглядав блякло і недостатньо швидко. На самому початку матчу стовідсотковий шанс не реалізував Мохаммед Салах. Єгиптянина вивели 1 на 1 з Батлендом, але перекинувши голкіпера, форвард не влучив у ворота. Після цього було безліч підходів до воріт Стоку, але ніякої конкретики.

Більш того – в кінцівці основного часу матчу "Червоні" могли і зовсім пропустити – Райан Шоукросс не зміг замкнути передачу Діуфа на дальній штанзі.

Юрген Клопп цілком може поскаржитися на суддівство – арбітр двічі не призначав пенальті у очевидних епізодах, однак результат на табло – одне очко в матчі проти одного з головних аутсайдерів сезону і відставання від Манчестер Юнайтед становить 2 очки при двох матчах в запасі у "Червоних дияволів" .

Чемпіонат Англії, 36 тур.

Ліверпуль – Сток Сіті 0:0