УКР РУС

"Ліверпуль" на виїзді розбив "Ман Сіті"

21 листопада 2015 Читать на русском

Підопічні Юргена Клоппа здобули впевнену перемогу над віце-чемпіонами Англії.

Центральний матч чергового туру англійської Прем'єр-ліги завершився досить несподівано - "Ліверпуль" не мав проблем із "Манчестер Сіті" на полі останніх. Цікаво, що рахунок по грі й було б несправедливо, якби підопічні Пеллегріні здобули хоча би один пункт. 

"Червоні" протягом першої половини демонстрували надактивний пресинг й болідні швидкості. Із цим господарі нічого не змогли зробити, пропустивши вже до 32-ї хвилини три (!) голи. Забитий м'яч Серхіо Агуеро, здавалось, залишав надію вболівальникам "містян" на другий тайм, та команда Клоппа була іншої думки. 

У другій 45-хвилинці "Ліверпуль" вміло збивав запропонований суперником темп, а Фірміно не забив трійку 100-відсоткових моментів. Спасибі Харту. Крапку в поєдинку і водночас останній цвях у "блакитну труну" вбив Мартін Шкртел.

Відтак, "Ман Сіті" втратив шанс одноосібно очолити турнірку. "Ліверпуль" у свою чергу піднявся на дев'яту сходинку, та для мерсисайдців це не принципово: головне, що команда продемонструвала практично ідеальний футбол і перебуває у прекрасному настрої. Веселощі на "Енфілді" лише розпочинаються. 

Англія. АПЛ, 13 тур

"Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" - 1:4  ВІДЕО

Голи: Агуеро, 44 - Мангала, 8 (автогол), Коутіньо, 23, Фірміно, 32, Шкртел, 81