УКР РУС

Ліверпуль мінімально обіграв Лестер, попри грубий ляп Аліссона

1 вересня 2018 Читать на русском

В матчі 4 туру АПЛ Ліверпуль на виїзді здобув перемогу над Лестером. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Ліверпуль розпочав матч агресивно в атаці, одразу почавши створювати небезпеку біля воріт Шмейхеля. І вже на 10 хвилині "червоні" відкрили рахунок в матчі. Робертсон зробив сильну передачу з флангу, Мане першим дотиком прокинув м'яч повз захисника, а другим зумів пробити повз Шмейхеля. ЛІверпуль продовжував атакувати, однак Лестер почав гостро відповідати. Але наприкінці першого тайму мерсисайдцям вдалось вдруге вразити ворота "лисів": Мілнер подачею з кутового знайшов Фірміно в штрафному майданчику.

Аліссон осоромився, пропустивши гол а-ля Каріус у матчі Лестер – Ліверпуль

А от в другому таймі Лестер один м'яч відіграв. Аллісон намагався обіграти Іхеаначо біля лінії воріт, але не зумів. Форвард прострілив вздовж воріт, а Геззаль переправив м'яч у порожні ворота. Лестер намагався зрівняти рахунок, проте Ліверпуль не дав вдруге пробити Аллісона і здобув четверту поспіль перемогу.

Завдяки цьому Ліверпуль набрав 12 очок та одноосібно очолює турнірну таблицю. Лестер з 6 очками залишається на 7 позиції.

Чемпіонат Англії 2018/19, 4 тур

Лестер – Ліверпуль – 1:2

Голи: Геззаль, 63 – Мане, 10, Фірміно, 45