УКР РУС

"Ліверпуль" домовився з "Анжи"

13 листопада 2012 Читать на русском

Керівництво англійського "Ліверпуля" досягло принципової домовленості з "Анжи" щодо придбання івуарійського форварда Ласіни Траоре.

Як передають "Известия", трансфер 22-річного футболіста може відбутися вже влітку 2013-го року. Згідно з домовленістю, "Ліверпуль" отримав можливість першому сформулювати конкретну пропозицію і обговорити умови операції. Британці спостерігатимуть за виступом Траоре у  поточному чемпіонаті Росії, а потім сторони знову засядуть за стіл переговорів.

"Крім "Ліверпуля", до списку клубів, які цікавились підписанням Траоре, входить і "Удінезе", - наводить видання слова агента гравця Дмитра Селюка. - Але боюся, що італійці не зможуть потягнути трансферну вартість мого футболіста.

На цей момент Ласіна задоволений своїм становищем у "Анжи". Не так давно він підписав новий контракт до липня 2016-го року. Траоре нема чого і куди поспішати. Все попереду. Нехай спочатку набереться досвіду", - підсумував Селюк, натякнувши, що Траоре неодмінно повторить шлях іншого його клієнта Яя Туре, який зараз грає в АПЛ.

Додамо, що в цьому сезоні Траоре провів у російській Прем'єр-лізі 12 матчів і забив 8 м'ячів.