УКР РУС

Ліверпуль був готовий продати Коутінью за 200 млн євро, – спортивний директор Барселони Солер

2 вересня 2017 Читать на русском

Спортивний директор Барселони Альберт Солер повідомив, чому довгоочікуваний трансфер Феліппе Коутінью з Ліверпуля не відбувся.

"Після тижнів переговорів та декількох пропозицій Ліверпуль назвав нам ціну, за яку був готовий відпустити Коутінью – 200 млн євро.

Ми вирішили, що не платитимемо такі гроші. Ще два роки тому викласти за гравця 100 млн вважалось божевіллям, а зараз заплатити за воротаря 50 млн є нормою. Це безумство.

Екс-кандидат у президенти Барселони Бенедіто ініціює недовіру керівництву клубу

Барселона не рухатиметься в такому напрямку і сподівається на реакцію з боку відповідних органів. Ми звикли, що головними дійовими особами на трансферному ринку є клуби, але зараз трансфери здійснюють країни та мільярдери. УЄФА та ФІФА повинні вирішити цю проблему", – сказав Альберт Солер на прес-конференції, присвяченій завершенню трансферної кампанії.

Повідомлялось, що Коутінью перейде на "Камп Ноу" за 160 млн євро, однак сторони так і не домовилися. Ймовірною причиною зриву трансферу стало підвищення ціни від Ліверпуля.

Нагадаємо, що Барселона провалила останній день трансферного вікна. Каталонці не зуміли придбати Феліппе Коутінью, Анхеля Ді Марію та Лоренцо Інсіньє. Єдиним вхідним топ-трансфером каталонців залишився Усман Дембеле.

Наполі відмовився продати Інсіньє в Барселону за 100 млн євро, – ЗМІ