УКР РУС

Ліверпуль – Реал Мадрид: онлайн-трансляція фіналу Ліги чемпіонів

28 травня 2022 Читать на русском

Ліверпуль побореться з мадридським Реалом за перемогу в Лізі чемпіонів 2021/22. Стартові склади та посилання на онлайн-трансляцію – в цій новині на "Футбол 24".

Фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА 2021/22 між Ліверпулем та мадридським Реалом розпочнетья о 22:00 за київським часом. Телетрансляція поєдинку доступна на "MEGOGO".

Ліверпуль – Реал Мадрид: посилання на онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів

Мадридці можуть виграти турнір у чотирнадцятий раз, мерсисайдці – в шостий. Двічі ці колективи зустрічалися у фіналах КЄЧ / ЛЧ – у 1981 році на паризькому Парк де Пренс тріумфували британці, а у 2018-му в Києві взяли гору іспанці. Карло Анчелотті, своєю чергою, проводить третій фінал Ліги чемпіонів проти "червоних" – у 2005 році він разом з Міланом програв у Стамбулі в серії пенальті, а у 2007-му взяв реванш у Афінах.

Цікаво, що Реал не програвав Ліверпулю в останніх п'яти матчах, здобувши чотири перемоги та розписавши одну нічию.

Андрій Лунін потрапив у заявку Реала на паризький фінал, однак залишився у запасі. Взагалі, Карло Анчелотті залишився вірним собі, не здивувавши вибором стартової одинадцятки. У Юргена Клоппа в основі всього одна несподіванка – він таки довірився Конате в центрі оборони.

Стартові склади

Ліверпуль: Аліссон – Александер-Арнольд, Конате, Ван Дейк, Робертсон – Хендерсон, Фабінью, Алькантара – Салах, Мане, Діас

Запасні: Келлехер, Мілнер, Кейта, Фірміно, Гомес, Окслейд-Чемберлейн, Джонс, Мінаміно, Жота, Цимикас, Матіп, Елліот

Реал Мадрид: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді – Кроос, Каземіро, Модріч – Вальверде, Бензема, Вінісіус

Запасні: Лунін, Начо, Азар, Асенсіо, Марсело, Васкес, Бейл, Себальйос, Родріго, Іско, Діас, Камавінга

Ліверпуль – Реал Мадрид: анонс фіналу Ліги чемпіонів