УКР РУС

Ліверпуль – Барселона: передматчева прес-конференція Юргена Клоппа

6 травня 2019 Читать на русском

Головний тренер англійського Ліверпуля Юрген Клопп поспілкувався з журналістами напередодні матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів із іспанською Барселоною.

"Перший матч ми програли з рахунком 0:3. Звісно, ніхто б не хотів опинитися у такій ситуації перед матчем-відповіддю. Але я вважаю, що шанси на вихід до фіналу в нас усе ще є. Потрібно зробити все можливе.

Моторошна травма Салаха з безглуздою відповіддю Дембеле, ганьба Арсенала та МЮ – чим жили топ-ліги на вихідних

Завтра нам не допоможуть відразу два форварди (Салах і Фірміно – Футбол 24), які заслужено входять до переліку найкращих у світі. Для виходу до фіналу потрібно забивати відразу чотири м'ячі. Так, становище дуже важке. Та поки в нас буде 11 футболістів, готових вийти на поле, ми намагатимемося.

Рома в чвертьфіналі минулої Ліги чемпіонів здолала Барселону, та вони змогли забити гол на виїзді, що має величезне значення. Та приклад римлян також дає надію. У нас повинна бути власна формула успіху. Не треба себе порівнювати з Ромою чи якоюсь іншою командою.

Ліверпуль – Барселона: команди розсудить арбітр, який працював на матчі України на Євро-2012

Ми дуже хотіли забити в Іспанії хоча б один гол. Не вдалося, та й Мессі знову проявив себе. Коли він на полі, ситуація завжди ускладнюється до межі. Коли розкриваєшся у спробах забити гол, то йдеш на серйозний ризик. І Барселона нас за це покарала. Та все ж я задоволений тим, як ми грали.

Щодо безпосередньо гри, було б чудово, щоб завтра Ліверпуль діяв так само, як і в першому поєдинку. Але потрібен інший результат.

Думаю, за нас вболіватимуть дуже палко ще до того, як ми заб'ємо перший гол. Але потрібно не просто забивати, але й не дати забити Барселоні. А це, погодьтесь, стається не так часто. Ми розуміємо всю складність нашої місії. Зробимо все заради виходу до фіналу, та цілком може бути, що нічого не вийде. Якщо пройдемо далі – чудово! Якщо ні, потрібно поступитися достойно.

Ліверпуль – Барселона: прогноз на матч Ліги чемпіонів

Нам потрібно бути готовими грати у високому темпі 95 хвилин, а може навіть і більше. Будемо йти до своєї мети крок за кроком. Знадобиться добре зіграти в обороні, а біля чужих воріт проявити винахідливість. У матчі з командою такого калібру потрібно використати свої моменти. Шансів для взяття воріт у нас буде не 500, тому потрібно поставитися до них дуже дбайливо", – цитує Клоппа офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що повторний матч півфіналу ЛЧ між Ліверпулем і Барселоною відбудеться у вівторок, 7 травня. Початок поєдинку о 22:00. Перша зустріч команд завершилася впевненою перемогою іспанського гранда (3:0).