УКР РУС

Літні трансферні баталії полтавської "Ворскли"

1 червня 2013
Автор: Стас Бебех

От і прийшла в Україну літня міжсезонна перерва, під час якої саме цікавіше для вболівальників це трансфери гравців. На часі аналіз можливих трансферних ходів полтавської Ворскли, колектив якої у всі часи рахувався справжнім міцним горішком.

 

Побачимо за які ж місця будуть боротися полтавчани наступного сезону.

Хто покине "Ворсклу" влітку:

ОЛЕКСІЙ КУРІЛОВ. Вже 2-ий рік навкруги персони Курілова ходять різні чутки про зацікавленість у його послугах, в першу чергу, з боку донецького "Шахтаря". Виходячи із проблем у центрі захисту у донеччан, можливість трансферу оцінюється дуже високо. Крім того, у боротьбу за Олексія можуть включитися інші клуби ТОП-4 чемпіонату України.

Можливі варіанти продовження кар'єри: "Шахтар", "Динамо", "Дніпро".

ВОЛОДИМИР ЧЕСНАКОВ. Молодий та перспективний центральний захисник, який може також зіграти і на позиції опорного півзахисника, довгий час перебуває "на олівці" у селекціонерів інших клубів. Напевне, прийшов час уже змінити клуб на інший, який ставить вищі цілі, ніж "Ворскла".

Можливі варіанти продовження кар'єри: "Іллічівець", "Металург" (Донецьк), клуби російського чемпіонату.

ЄВГЕН БУДНИК. Екс-нападаючий харківського "Металіста" досить непогано проявив себе за цей сезон, забиваючи дуже потрібні м’ячі. Тому, зважаючи, на великий потенціал молодого форварда, можна припустити, що, якщо не цього, то наступного міжсезоння Євген покине полтавський клуб.

Можливі варіанти продовження кар'єри: "Дніпро", клуби російського чемпіонату.

АХМЕД ЯНУЗІ. Албанський форвард, який зараз на жаль перебуває у лазареті, у разі швидкого одужання, скоріш за все, покине Полтаву вже влітку, що планував він зробити ще минуло року.

Можливі варіанти продовження кар'єри: клуби чемпіонатів Росії або Німеччини.

Хто підсилить "Ворсклу":

Першим трансфером вже став півзахисник "Кривбасу" Денис Дедечко, який здатен досить непогано зіграти в опорній зоні. У разі отримання статусу вільних агентів перейти у полтавський клуб мають всі шанси й інші футболісти "Кривбасу": Олександр Іващенко, Володимир Прийомов, Віталій Лисицький та В’ячеслав Сердюк.

Може поповнити "Ворсклу" і Олег Шелаєв, якщо звісно передумає завершувати професійну кар’єру. Крім того, в оренду в Полтаву може відпривтися 22-річний правий півзахисник "Металіста" Дмитро Єрьоменко.

Крім вищезгаданих гравців, у Полтаву мають шанс переїхати гравці аутсайдера чемпіонату – запорізького "Металурга": Євген Пісоцький та Сергій Рудика.

ДЖЕРЕЛО: http://footballtransfer.com.ua