УКР РУС

Лисицький: Тренерський штаб Динамо проаналізує помилки, допущені в матчі за Суперкубок, і змінить гру

22 липня 2017 Читать на русском

Гравець Колоса, екс-півзахисник збірної України та Динамо Віталій Лисицький поділився очікуваннями від матчу Шахтар – Динамо.

"Я чекаю перемоги Динамо. Не хочу звертати уваги на думку більшості, яка зараз майже однозначно прогнозує успіх Шахтаря. Думаю, тренерський штаб біло-синіх проаналізує помилки, допущені в матчі за Суперкубок України, і змінить гру.

Динамо, в поєдинку з гірниками тижневої давності, не вистачало потужності, швидкості. Але ж тільки міжсезоння закінчилося. Кияни повинні швидко набирати обороти і, не виключено, вже до матчу в Харкові з Шахтарем будуть в порядку.

Головне для команди Олександра Хацкевича в матчі 2-го туру – зупинити бразильців, зіграти з ними щільніше, не дати розбігтися. Так, для цього необхідна відмінна фізика, але, мені здається, у Динамо вона вже буде", – сказав Віталій Лисицький у коментарі для Команда №1.

Матч Шахтар – Динамо в рамках 2-го туру УПЛ відбудеться 22 липня в Харкові на стадіоні ОСК “Металіст”. Команди розсудить Юрій Можаровський. Букмекери вважають Шахтар фаворитом гри. Динамо зіграє проти Шахтаря у новій формі.