УКР РУС

Лисицький: Розумію, що Україні буде дуже складно в матчі проти Хорватії

9 жовтня 2017 Читать на русском

Колишній гравець збірної України Віталій Лисицький поділився думками стосовно матчу проти Хорватії.

"Як уболівальник я чекаю тільки перемоги, а як фахівець розумію, що збірній України доведеться дуже складно. Моє побажання хлопцям: не бути байдужими до гри і після поєдинку почути на свою адресу: "Молодці, ми пишаємося вами!"

Не думаю, що в таборі хорватів зараз панує якась паніка, вони все одно вийдуть на поле НСК "Олімпійський" зарядженими. Зміна тренера також небагато вирішить для збірної Хорватії. За кілька днів новий наставник нічого не встигне змінити – гравці у нього під рукою ті ж.

Що стосується кадрових проблем в обороні, то важливим буде повернення досвідченого Ракицького. Єдине питання: в яких кондиціях Ярослав зараз знаходиться?

До речі, не зовсім я згоден з твердженням, що Ярмоленко втомився і в матчі проти Косова діяв в економ-режимі. Сподіваюся, Андрій і всі хлопці покажуть свою кращу в цьому році гру саме в поєдинку з Хорватією", – цитує Лисицького zbirna.com.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. Златко Даліч очолив збірну Хорватії перед матчем з Україною. Брозовіч травмований, а Манджукіч і Ловрен готові зіграти з Україною. Шевченко розповів про очікування від поєдинку на передматчевій прес-конференції.