УКР РУС

Ліон вирвав перемогу в Марселя у видовищному поєдинку

18 березня 2018 Читать на русском

Претенденти на місце в зоні Ліги чемпіонів у французькій Лізі 1 – Марсель і Ліон – зіграли яскравий очний поєдинок на "Велодромі", в якому сильнішими виявились гості.

Рахунок відкрили господарі поля. Рамі скинув м'яч головою під удар Роланду після навісу Пайє, а той не схибив із кількох метрів. Та вже через 11 хвилин Рамі перетворився на антигероя, зрізавши м'яч у власні ворота після прострілу з правого флангу. На старті ж другого тайму Ліон взагалі вийшов вперед: юний талант Хуссем Ауар класним ударом із лінії штрафного майданчика залишив поза справами ветерана Манданда.

Марсель, однак, продовжив боротися. На 84-й хвилині Мітроглу після затяжної атаки провансальців, здавалося б, здобув для господарів нічию. Та власну думку щодо цього мав Мемфіс Депай. Нідерландець опинився в потрібному місці в потрібний час і головою перекинув м'яч через кіпера Марселя, здобувши для Ліона надважливу перемогу.

Завдяки тріумфу Ліон наблизився до Марселя, який іде третім, на відстань 2 очок. До кінця чемпіонату Франції залишилося ще 8 турів.

Франція, Ліга 1, 30 тур

Марсель – Ліон – 2:3

Голи: Роланду, 31, Мітроглу, 84 – Рамі, 42 (автогол), Ауар, 52, Депай, 90