УКР РУС

Ліон – Шахтар: післяматчева прес-конференція Паулу Фонсеки

3 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека після матчу з Ліоном пояснив, коли в матчі настав переломний момент, та зазначив, що вся боротьба в групі ще попереду.

"Ми володіли перевагою, забивши два голи супернику. Все йшло добре, ми провели чудовий перший тайм. У другому таймі дійсно відбувся переломний момент, коли суперник почав створювати нам складності в тих зонах, де він найбільш сильний, – це останні 30 метрів до наших воріт.

Ліон – Шахтар: відео голів

Ми губилися в тактичному плані, не зовсім розуміли, що нам потрібно було робити в той момент. Але в цьому, звичайно, і велика заслуга суперника. Адже всі ми знаємо, настільки Ліон сильний та яким небезпечним може бути.

Прикро закінчувати матч за таким результатом. Звичайно, якби ми виграли сьогодні, все було б більш збалансовано та зрозуміло. Тепер попереду в нас два складні матчі проти Манчестер Сіті. Ми продовжуємо боротися, нам нічого іншого не залишається. Абсолютно все ще можливо та реально. Нам потрібно намагатися вигравати та робити все, щоб вийти з групи.

Матвієнко? Він провів чудову гру на своєму нерідному фланзі. В обороні цей гравець дуже сильний, через нього важко пройти. А в атакувальному плані він дуже швидкий та впевнений в собі. Це приносить певні плоди нашій команді. Так, сьогодні в нього не було багато можливостей виходити в атаку, і зрозуміло чому. Тим не менше, це гравець, в якого ми віримо та покладаємо на нього великі надії.

Ліон і Шахтар звели до нічиєї феєричний матч Ліги чемпіонів

Втрата контролю над грою, коли ми пропустили два голи? Насправді, в Лізі чемпіонів таке може відбуватися набагато частіше, адже всі прекрасно розуміють, які команди нам протистоять. Якщо казати про мою кар'єру, то я не пам'ятаю, щоб таке відбувалося в матчі такого рівня, але таке може статися. Завдяки супернику та через наші власні помилки", – сказав португалець на прес-конференції після матчу в Ліоні.