УКР РУС

Лінник – про Мораєса: Це донецька спроба залізти в роздягальню Хацкевича

11 квітня 2018 Читать на русском

Відомий український журналіст Ігор Лінник прокоментував чутки щодо можливого переходу Жуніора Мораєса в донецький Шахтар.

Ігор Лінник у своєму Фейсбук звинуватив Шахтар у спробі дестабілізувати ситуацію всередині Динамо. Мова йде про чутки щодо можливого переходу форварда київського клубу Жуніора Мораєса до "помаранчево–чорних". Нагадаємо, обидві команди зійдуться в очному протистоянні в суботу, 14 квітня.

"Поширення інформації про перехід Мораєса в Шахтар напередодні очного матчу з Динамо – навіть якщо його перехід і відбудеться! – Це дуже очевидна донецька спроба залізти з брудними ногами в роздягальню Хацкевича. Таким чином, суперник намагається не тільки посіяти розбрат всередині київської команди, викликати недовіру до її гравця, а в ньому самому зрозуміле хвилювання, але і – чому б і ні? – вплинути на вибір складу Динамо напередодні матчу з Шахтарем. Спроба не без креативу. Можна навіть зарахувати її хитрою. Хоча вона може мати і зовсім іншу дію – якщо динамівці, а особливо сам Хацкевич зуміють перенаправити її в потрібне для себе русло. А такі варіанти є!", – написав Лінник.