УКР РУС

"Лілль" зазнав поразки на власному полі

15 серпня 2011 Читать на русском

Важкий старт чемпіонів. "Лілль" у стартових двох турах сезону набрав лише одне очко. Після нічиєї в "Нансі" "доги" капітулювали перед "Монпельє" в домашньому матчі.

Запорукою успіху "солом'яних" стала виграна дуель між нападником "Лілля" Соу та голкіпером гостей Лораном Піоньє. Страж воріт двічі парирував небезпечні постріли форварда. А от Олів'є Жиру свого шансу не змарнував і реалізував вихід один на один. Була в господарів нагода відігратися. Однак Соу втретє не зумів переграти Піоньє. 0:1.

Досі без перемог і срібний призер минулого чемпіонату - "Марсель". У виїзному матчі проти "Осера" "провансальцям" не допомогли навіть два м'ячі переваги. В першому таймі влучними ударами головою відзначилися Лоїк Ремі та Андре Айю. Бургундійці однак зуміли переламати хід зустрічі.

Вийшовши на другий тайм, гості повільно входили в гру і вже на сороковій секунді пропустили. Гол в активі Траоре. А справжнім героєм "Осера" став Конту, який за десять хвилин до фінального свистка врятував свою команду від поразки. Після двох турів у "Марселя" лише два очки. Максимум - шість пунктів - вибороли чотири команди. "Тулуза", "Монпельє", "Кан" і "Сент-Етьєн".