УКР РУС

Лікар збірної України: Наші футболісти нічого забороненого не вживають

20 листопада 2016 Читать на русском

Лікар збірної України Сергій Дереповський у зв'язку з кокаїновим скандалом, в який вляпався Роман Єрьоменко, розповів про ситуацію із забороненими препаратами у таборі "синьо-жовтих".

"Що стосується футболістів збірної України, то всі вони свідомі люди, професіонали. Ніхто нічого забороненого не вживає і не приймає. Перед кожним матчем на зборах, коли збирається команда, ми говоримо на цю тему, профілактична робота йде постійно. Зараз звертає увагу на це і Андрій Шевченко з новим тренерським штабом. Наші "збірники" часто грають в єврокубках, тому часто здають допінг і самі знають всі антидопінгові правила.

Під час Євро-2016 і на літньому зборі, який пройшов до початку турніру, представники УЄФА перевірили майже всю збірну України. Більше 20 гравців здавали допінг-проби, після кожного матчу на турнірі по 2 футболісти за допомогою жеребкування визначалися для допінг-проб. Ніяких проблем чи позитивних результатів природно не було, оскільки вже через тиждень оголошуються результати аналізів", – розповів Дереповский.

"Кокаїн став модним у Росії". Екс-лікар "Спартака" про дискваліфікацію Єрьоменка

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу