УКР РУС

Лікар "Олімпіка": Проходжу повз Антунеша, а він каже: "Братан, як справи?"

9 квітня 2017 Читать на русском

Лікар донецького "Олімпіка" Анатолий Шишкін розповів про свою схожість із захисником "Динамо" Віторіну Антунешем.

– Хто першим виявив твою схожість з португальським футболістом "Динамо"?

– Першим звернув на це увагу наш спортивний директор – Олексій Антонов. Ми їхали на виїзд, він гортав новини і зупинився на одному з інтерв'ю Антунеша, коли той тільки перейшов в "Динамо". Довго дивився на фото португальця, а потім каже: "Дивіться, Толясіка "Динамо" підписало"! З тих пір всі в команді не втомлюються про це говорити.

– Фото з Антунешем в твоїй колекції є?

– Ні, ми не фотографувалися, на жаль. Сподіваюся, ще буде. Але ми бачилися з Віторіну, у мене навіть є його ігрова футболка.

– А як ви з ним зустрілися?

– Справа була минулого літа, коли "Олімпік" грав товариський матч з "Динамо" на базі в Конча-Заспі. Я забігався, то в роздягальню, то на поле. Антунеш сидів в цей час на лавці для запасних. Коли я проходив в черговий раз повз, він мені каже: "Братан, привіт! Як справи"? Я думаю, хто мені кричить, а це Антунеш. "Привіт, все класно. Сам як?", – питаю його. Ми посміялися і пішли далі працювати.

– Попереду в "Олімпіка" матч з "Динамо". З огляду на твою схожість з Антунешем, це особливий матч для тебе?

– В першу чергу, це зустріч з грандом на НСК "Олімпійський" – божевільному стадіоні феноменального рівня. Приємно побувати на такій арені, подивитися, як грають футболісти високого рівня.

Антунеш затужив за "Малагою" і зізнався, де найкращі фанати

, а також у Viber