УКР РУС

Ліхтштайнер другий рік поспіль не заявлений Ювентусом на груповий раунд Ліги чемпіонів

2 вересня 2017 Читать на русском

Правий захисник Ювентуса Штефан Ліхтштайнер через незрозумілі причини вдруге поспіль не потрапив у заявку команди на груповий етап ЛЧ.

Ювентус оголосив заявку команди на груповий раунд Ліги чемпіонів, в якій знову не знайшлося місця Ліхтштайнеру. Причини такого рішення клубу не повідомляються, а сам 34-річний фулбек дуже гідно відреагував на цю подію.

"Звичайно, для мене це важкий удар і величезне розчарування. Але таке життя. Головне, не те, скільки разів ти падаєш, а скільки разів знаходиш в собі сили піднятися і продовжувати боротися. Тепер буду ще сильніше віддавати всього себе заради Ювентуса", – написав Штефан Ліхтштайнер у Instagram.

Такі дії Ювентуса абсолютно не корелюють зі здоровим глуздом. Швейцарець планував покинути "б'янконері" і вже узгодив з Ніццою контракт, однак на прохання клубу залишився в Турині.

Більше того, у перших двох турах Серії А Ліхтштайнер виходив у стартовому складі, а вчора підтвердив свою хорошу форму в матчі проти Андорри, забивши гол.

Нагадаємо, що в груповому раунді Ліги чемпіонів Ювентус зустрінеться з Барселоною, Олімпіакосом і лісабонським Спортінгом.

Кінець ери Ювентуса, революції у Мілані та тінь українських зірок: 10 причин дивитись Серію А 2017/18