УКР РУС

Ліга Європи. "Шальке" з Коноплянкою переміг "Краснодар", "Ніцца" з Балотеллі програла "Зальцбургу"

4 листопада 2016 Читать на русском

В 4 турі ЛЄ по три очки набрали "Брага", "Стандард", "Шальке", "Аякс" та "Зальцбург".

В групі І "Шальке" зустрічав російський "Краснодар". Першу гостру нагоду створили гості, але Лаборде, замикаючи в дотик передачу партнера, влучив у воротаря. Відразу після цього моменту "кобальтові" відповіли голом в обличчі Кайсари. А через три хвилини по воротах "биків" потужно пробив Коноплянка. Постріл Євгена кіпер Крицюк парирував на Бенталеба – 2:0. Такий рахунок протримався до фінального свистка.

У іншому матчі групи І "Зальцбург" несподівано переграв "Ніццу" з Балотеллі. Дубль за дві хвилини після двох передач з лівого флангу оформив кореєць Хван.

Отож, "Шальке" набирає 12 очок, у "Краснодара" – шість, а австрійці з французами мають по три бали.

Справжню битву з вилученнями, жовтими картками та гарними голами влаштували "Брага" та "Коньяспор". Сильнішими виявилися португальці – 3:1. Нині в "Браги" налічується 5 очок, які виводять її на друге місце.

"Сельта" в останньому турі чемпіонату Іспанії в першому таймі "розривала" "Лас-Пальмас" (3:0), але зіграла внічию – 3:3. В Амстердамі уже іспанці "горіли" в три м’ячі та змушені були наздоганяти суперника. Однак "Аякс", двічі пропустивши, таки здобув три очки.

Бельгійський "Стандард" на виїзді розгромив колись грізний "Панатінаїкос". Третій гол господарі пропустили вже бігаючи в меншості.

Після чотирьох турів в групі G з десятьма балами лідирує "Аякс". У "Стандарда" вісім очок. На третьому місці знаходиться "Сельта", а греки поки що посідають останню позицію.

Ліга Європи, 4 тур

Група G

"Аякс" – "Сельта" – 3:2

Голи: Дольберг, 41, Зіеш, 68, Юнес, 71 – Гвідетті, 79, Аспас, 86

"Панатінаїкос" – "Стандард" – 0:3

Голи: Сіссе, 62, Бельфоділ, 76, 90+3

Вилучення: Мпоку ("П"), 77

Група Н

"Брага" – "Коньяспор" – 3:1

Голи: Веласкес, 34, Едуарду, 45+1, Орта, 90+7 – Рангелов, 30

Вилучення: Мауро ("Б"), 38, Скубіч ("К"), 54

Група І

"Ніцца" – "Зальцбург" – 0:2

Голи: Хван Хі Чхан, 72, 73

"Шальке" – "Краснодар" – 2:0

Голи: Кайсара, 25, Бенталеб, 28