УКР РУС

Ліга Європи. "Севілья" Коноплянки пройшла "Мольде", "Базель" і "Вільярреал" крокують далі

26 лютого 2016 Читать на русском

Команда Євгена Коноплянки, хоча й поступилася у Норвегії, та потрапила в топ-16 команд Ліги Європи.

На "Сент-Якоб Парк" відбувся один із найдраматичніших матчів цієї стадії Ліги Європи. Господарі весь матч вели з потрібним рахунком, однак на останній хвилині основного часу пропустили після стандарту. Врятувати ситуацію вдалося Дзуффі, який також відкрив рахунок у матчі. Відтак, "Сент-Етьєн" (кривдник "Дніпра" на груповому етапі) залишає турнір.

"Севілья", за яку виступає Женя Коноплянка, також продовжує шлях Лігою Європи. На першій стадії плей-офф цього турніру "рохі-бланкос" пройшли норвезький "Мольде", який очолює небезвідомий Оле-Гуннар Сульшер. У матчі-відповіді підопічним Емері треба було всього лише втримати впевнену домашню перемогу (3:0). Що вони, до слова, й зробили. Треба зазначити, що Коноплянка провів на полі 80 хвилин, після чого був замінений на Фігейраса.

Один із фаворитів чемпіонату Італії "Наполі" залишився без зайвого баласту у вигляді Ліги Європи - команду Саррі вибив "Вільярреал". Після поразки у Левантії з рахунком 0:1 неаполітанці залишали за собою непогані шанси на вихід у наступний раунд. Вже на початку другого тайму удар Піни дав зрозуміти - ця перемога більше потрібна саме іспанцям. Забитий м'яч Гамшика - не більше, ніж гол престижу. Далі пливе "Жовта Субмарина".

Ліга Європи. 1/16 фіналу, матчі-відповіді

"Базель" - "Сент-Етьєн" - 2:1 (перший матч - 2:3)

Гол: Дзуффі, 15, 90+2 - Салл, 90.

Вилучення: Емболо, 84 - Ейссерік, 82.

"Мольде" - "Севілья" - 1:0 (перший матч - 0:3)

Гол: Е. Хестад, 43.

"Наполі" - "Вільярреал" - 1:1 (перший матч - 0:1)

Голи: Гамшик, 17 - Піна, 59.