УКР РУС

Ліга Європи. "Саутгемптон" помстився "Інтеру", "Вільяреал" несподівано програв "Османліспору"

4 листопада 2016 Читать на русском

В інших матчах четвертого туру Ліги Європи "Спарта" обіграла "Хапоель", а "Фіорентина" розбила "Слован".

Явний фаворит квартету J – "Фіорентина" – підтвердив свій статус і після 4 турів на 99 відсотків гарантував собі євровесну. "Фіалки" завдяки голам Ілічіча, Калініча та Крістофоро розгромили "Слован" і записали собі в актив чергові 3 очки. Наразі італійці з 10 пунктами очолюють турнірну таблицю, а слідом за ними розмістився "Карабах". Азербайджанський колектив сьогодні мінімально обіграв ПАОК з Євгеном Шаховим, забивши класний гол на 69 хвилині.

А от в групі К на першому місці продовжує перебувати команда, від якої цього не очікували. Сьогодні празька "Спарта" вдруге обіграла "Хапоель" і втримала за собою лідерство. Необхідний гандикап, який чехи заробили ще у першій половині зустрічі, втримався до фінального свистка, тому "Спарта" знаходиться за крок від виходу в плей-офф.

В іншому протистоянні цього квартету "Саутгемптон" помстився "Інтеру" за поразку двотижневої давнини. На гол Ікарді "святі" відповіли точним ударом ван Дейка, який скористався метушнею біля володінь Хандановіча після подачі з кутового. Через 6 хвилин оборона "нерадзуррі" ще раз дала збій – Нагамото не зорієнтувався в ситуації, і м'яч від нього залетів у сітку.

"Вільяреал" на виїзді у першому таймі двічі пропустив від "Османліспора", після чого до кінця матчу працював над відновленням паритету. Домашній поєдинок проти турків теж розпочався не найкращим чином – Вебо підставився під потужний простріл Прохазки і переправив м'яч у ворота. Відразу по перерві "жовта субмарина" зрівняла рахунок зусиллями Ернандеса. Але згодом на полі з'явився "злий геній" іспанців Русеску, забив переможний для "Османліспора" гол і підняв свою команду на перше місце групи.

Попри цю поразку, "Вільяреал" залишається на 2 місці, адже у паралельному матчі суперники втратили очки, розписавши нульову нічию. "Цюріх" створив дещо більше моментів, ніж "Стяуа", але забити бодай раз швейцарська команда не змогла.

Ліга Європи, 4 тур

Група J

"Фіорентина""Слован" – 3:0

Голи: Ілічіч, 30 (пен), Калініч, 43, Крістофоро, 73

ПАОК"Карабах" – 0:1

Гол: Мічел, 69

Група K

"Спарта""Хапоель" – 2:0

Голи: Біттон, 23 (аг), Лафата, 38

"Саутгемптон""Інтер" – 2:1

Голи: Ван Дейк, 64, Нагамото, 70 (аг) – Ікарді, 33

Нереалізований пенальті: Тадіч, 45+4

Група L

"Цюріх""Стяуа" – 0:0

"Вільяреал""Османліспор" – 1:2

Голи: Ернандес, 48 – Вебо, 8, Русеску, 75