УКР РУС

Ліга Європи. Перші матчі 1/16 фіналу. Результати матчів за 20.00. ВІДЕО

16 лютого 2012 Читать на русском

Досить результативно розпочався четвер у 1/16-й Ліги Європи. А колумбієць Фалькао пригадав, що в минулому розіграші ставив бомбардирські рекорди саме в цьому турнірі.

Нападник мадридського "Атлетіко" зробив дубль у принциповому для свого тренера протистоянні з "Лаціо", та ще й зробив це на гостьовому "Стадіо Олімпіко". До речі, команда Дієго Сімеоне вперше пропустила за часів нового тренера, але це навряд чи особливо засмутить аргентинського спеціаліста, адже його команда нарешті показала зуби в атаці і розродилася аж трьома голами.

Перший "Манчестер", який Юнайтед, здобув легку на вигляд перемогу в Амстердамі. Багато хто очікував від цієї гри найкращого видовища, рівної боротьби лігочемпіонівського зразка, але, як бачимо, скептики виявились праві. Навіть без Гіггза, Евра та Бербатова манкуніанці їдуть додому з більш ніж комфортною перевагою у 2 мячі.

Німецький "Шальке" тривалий час поступався, але таки вирвав з Пльзеня нічию завдяки зусиллям Хунтелаара. І на повторний матч буде налаштовуватись зі значно кращим настроєм, ніж це було б після гостьового 0:1.

У столиці Польщі місцева "Легія" мала всі шанси здобути несподівану перемогу, але на допомогу Са Пінту у його першому матчі на чолі лісабонського "Спортінга" примчали резервісти. Обидва голи в гостей на рахунку гравців, які виходили на заміну. І навіть фартовий Гол не допоміг.

І нагадаємо, дещо раніше домашній успіх святкував московський "Локомотив", який здолав басконський "Атлетік" (2:1). А водночас з нашими матчами, що розпочались о 20-й, розгромну перемогу святкував харківський "Металіст", який розтрощив бідолашний Зальцбург з рахунком 4:0.

"АЗ" - "Андерлехт" 1:0 (1:0)

Гол: Махер, 35

"Лаціо" - "Атлетіко" - 1:3 (1:2)

Голи: Клозе, 19 - Адріан, 25, Фалькао, 37, 63

"Аякс" - "МЮ" 0:2 (0:0)

Голи: Янґ, 59, Чічаріто, 85

"Вікторія" - "Шальке" - 1:1 (1:0)

Голи: Даріда, 22 - Хунтелаар, 75

"Легія" - "Спортінг" - 2:2 (1:0)

Голи: Вавжиняк, 37, Гол, 79 - Каррісу, 60, Сантуш, 88