УКР РУС

Ліга Європи. ПАОК вирвав перемогу в "Фіорентини", "Спарта" взяла реванш у "Саутгемптона"

24 листопада 2016 Читать на русском

В інших матчах п'ятого туру Ліги Європи "Інтер" зганьбився черговий раз, а "Слован" розбив "Карабах".

ПАОК вдало розпочав поєдинок проти "Фіорентини" і до середини першого тайму мав перевагу в 2 голи, один з яких собі в актив записав Євген Шахов. Однак вже на старті другої половини зустрічі "фіалки" зрівняли рахунок. У компенсований арбітром час Мендес вирвав перемогу для греків та загострив боротьбу за вихід із групи.

Несподіваний результат було зафіксовано також в Лібереці, де місцевий "Слован" розгромив "Карабах". Ця поразка може стати фатальною для азербайджанської команди, адже в останньому турі їй протистоятиме "Фіорентина".

Після невдачі на старті групового етапу "Спарта" видала серію з 4 перемог. У звітному турі чеська команда помстилася "Саутгемптону", достроково забезпечивши перше місце у квартеті К. А за другу путівку в 1/16 фіналу з англійцями позмагається "Хапоель", який сьогодні здійснив шикарний камбек у матчі з "Інтером".

Лідер групи L "Османліспор" на останніх хвилинах пропустив вирішальний гол від "Стяуа". Тамаш приніс румунам важливі 3 очки, які повністю вирівняли турнірну ситуацію. Після нічиєї "Цюріха" та "Вільреала" три команди мають по 6 пунктів, тому заключний ігровий день буде гарячим для цієї четвірки.

Ліга Європи, 5 тур

Група J

"Фіорентина" – ПАОК – 2:3

Голи: Бернадескі, 33, 50 – Шахов, 5, Кампуш, 27, Мендес, 93

"Слован""Карабах" – 3:0

Голи: Вух, 11, Компліченко, 57, 63

Група K

"Спарта""Саутгемптон" – 1:0

Гол: Намойнесу, 11

"Хапоель""Інтер" – 3:2

Голи: Мараньяо, 59, Нвакаеме, 71, (пен), Саар, 93 – Ікарді, 13, Брозовіч, 25

Вилучення: Хандановіч, 69

Група L

"Цюріх""Вільяреал" –1:1

Голи: Родрігес, 87 – Соріано, 14

"Стяуа""Османліспор" – 2:1

Голи: Момчіловіч, 69, Тамаш, 86 – Ндіайє, 30