УКР РУС

Ліга Європи. МЮ розгромив "Фейєнорд", "Майнц" і "Сент-Етьєн" зіграли внічию

24 листопада 2016 Читать на русском

В іншомих матчах п'ятого туру Ліги Європи "Олімпіакос" розписав мирову з "Янг Бойз", а "АЗ" мінімально переграв "Дандолк".

Перемога "Фенербахче" над "Зорею" ускладнила турнірну ситуацію для інших учасників групи А. МЮ приймав на своєму полі "Фейєнорд" з думкою лише про перемогу, яка у підсумку й була втілена в життя. Розпочав побиття голландців з передачі Ібрагімовіча Руні, а згодом і сам Вейн вступив у якості асистента, коли Мата перевагу подвоював. За 15 хвилин до фінального свистка рахунок став розгромним, а МЮ з 9 очками піднявся на 2 місце.

Французький нападник "Янг Бойз" Оаро знову відзначився. Сьогодні його гол допоміг швейцарцям здобути нічию проти "Олімпіакоса", але навіть такий результат не зупинить "червоно-білих" на шляху до плей-офф.

"Майнц" і "Сент-Етьєн" провели 90 хвилин у боротьбі. Активнішими були німці, але захист господарів вистояв потрібний результат і фактично забезпечив команді вихід в 1/16 фіналу. А от в групі D ще нічого не вирішено, адже перемога "АЗ" над "Дандолком" вивела алкмаарців на друге місце з перевагою в один пункт над іншими двома колективами.

Ліга Європи, 5 тур

Група А

МЮ – "Фейєнорд" – 4:0

Голи: Руні, 35, Мата, 69, Джонс 75 (аг), Лінгард, 90+2

Група В

"Олімпіакос" – "Янг Бойз" – 1:1

Голи: Фортуніс, 48 – Оаро, 58

Група С

"Сент-Етьєн" – "Майнц" – 0:0

Група D

"Дандолк" – "АЗ" – 0:1

Гол: Вегорст, 9