УКР РУС

Ліга Європи. МЮ познущався над "Фенербахче", Теодорчик приніс "Андерлехту" нічию проти "Майнца"

20 жовтня 2016 Читать на русском

В інших матчах третього туру Ліги Європи грецький "Олімпіакос" відвантажив 4 голи "Астані", а "Габала" програла "Сент-Етьєну".

МЮ дуже легко і невимушено переграв "Фенербахче". Турецькі сподівання на позитивний результат розвіялися в другій половині першого тайму. Для початку Погба та Мартіаль забили по пенальті, а за хвилину до свистка на перерву Поль шикарним ударом з-за меж штрафного майданчика сколихнув сітку в дальній "дев'ятці" воріт суперника. Не менш красиво забив і Лінгард, щоправда, після його пострілу Демірель пропустив вже у нижній кут. Пізній гол ван Персі не завадив "дияволам" впевнено перемогти і очолити групу А.

"Олімпіакос" теж вирішив не відкладати розгром "Астани" на своєму полі. У казахські ворота влетіло 4 м'ячі, а самі гості спромоглися лише на одне взяття воріт, яке ні на що не повпливало. Після цієї вікторії греки вийшли на першу сходинку квартету В, адже АПОЕЛ без шансів "влетів" "Янг Бойз". Хет-триком відзначився французький форвард Оаро.

"Майнц" відкрив рахунок у дебюті зустрічі з "Андерлехтом" і контролював гру до 65 хвилини. У цей час про свій голеодорський талант нагадав екс-"динамівець" Теодорчик, який забив у відповідь. На більше команд не вистачило і поєдинок закінчився нічиєю.

"Габала" втретє програла у Лізі Європи. Єдиний результативний збій азербайджанського захисту в грі проти "Сент-Етьєна" стався на 70 хвилині, коли Рікардінью зрізав м'яч у власні ворота під час подачі зі штрафного. Чергова прикра поразка, через яку підопічні Романа Григорчука досі не мають очок в активі.

Ліга Європи, 3 тур

Група А

МЮ – "Фенербахче" – 4:1

Голи: Погба, 31 (пен), 45+1, Мартіаль, 34 (пен), Лінгард, 48 – ван Персі, 83

Група В

"Олімпіакос""Астана" – 4:1

Голи: Фігейрас, 25, Ельюнуссі, 33, Себа, 35, 65 – Кабананга, 54

Вилучення: Каньяс, 58

"Янг Бойз" – АПОЕЛ – 3:1

Голи: Оаро, 18, 53, 82 (пен) – Ефрем, 14

Нереалізований пенальті: Оаро, 53

Група С

"Майнц" – "Андерлехт" – 1:1

Голи: Маллі, 10 (пен) – Теодорчик, 65

"Сент-Етьєн" – "Габала" – 1:0

Гол: Рікардінью, 70 (аг)