УКР РУС

Ліга Європи. "Манчестер Юнайтед" обіграв "Сент-Етьєн", "Рома" знищила "Вільяреал"

16 лютого 2017 Читать на русском

У перших матчах 1/16 фіналу Ліги Європи "Бешикташ" переграв "Хапоель", а "Шальке" здолав ПАОК.

На "Олд Траффорд" Поль Погба протистояв своєму братові Флорентіну, але героєм зустрічі стала інша зірка манкуніанців – Златан Ібрагімовіч. У першому таймі швед забив курйозним ударом зі штрафного, через годину ігрового часу закріпив перевагу МЮ, а на останок реалізував пенальті і забезпечив комфортну ситуацію перед матчем-відповіддю.

"Рома" завітала у гості до "Вільяреалу". У цьому матчі очікувалася рівна боротьба, однак гості впевнено розгромили суперника. До перерви відзначився Емерсон, а Джеко в другому таймі оформив хет-трик. Після такого результату поєдинок на "Стадіо Олімпіко" перетворюється у формальність.

У Греції на полі зійшлися два гравця збірної України. Євген Шахов провів на полі увесь матч, а Євген Коноплянка вийшов на заміну за 10 хвилин до кінця основного часу, коли його "Шальке" мінімально вів у рахунку. Під завісу гри "кобальтові" відзначилися ще двома голами, що вбило інтригу і в цьому протистоянні.

Недавній суперник "Динамо" "Бешикташ" здобув гостьову перемогу над "Хапоелем". У першому таймі суперники обмінялися забитими м'ячами, а після відпочинку Тосун вивів "чорно-білих" вперед. Вже у компенсований час Хатчінсон встановив кінцеві цифри на табло на користь турецької команди.

Ліга Європи. 1/16 фіналу, перші матчі

МЮ – "Сент-Етьєн" – 3:0

Голи: Ібрагімовіч, 15, 75, 88 (пен)

ПАОК – "Шальке" – 0:3

Голи: Бурґшталлєр, 27, Майєр, 82, Хунтелар, 90

"Вільяреал" – "Рома" – 0:4

Голи: Емерсон, 32, Джеко, 65, 79, 86

"Хапоель" (Б-Ш) – "Бешикташ" – 1:3

Голи: Барда, 44 – Вілліам, 42 (аг), Тосун, 60, Хатчінсон, 90+4