УКР РУС

Ліга Європи. "Інтер" знову програв, Калініч допоміг "Фіорентині" розбити "Карабах"

29 вересня 2016 Читать на русском

В інших матчах другого туру Ліги Європи ПАОК вирвав перемогу в "Слована", а "Саутгемптон" не забив у ворота "Хапоеля".

"Фіорентина" на своєму полі приймала "Карабах". Азербайджанцям не вдалося гідно протистояти господарям, які за 5 хвилин першого тайму забили 3 голи і зняли всі питання про переможця матчу. У кожній із результативних атак безпосередню участь взяв екс-"дніпрянин" Калініч. Хорват двічі асистував Бабакару, і ще раз відзначився сам. А довершив справу двома голами Сарате, який вийшов на заміну Ніколі. В іншому матчі групи ПАОК під завісу поєдинку вирвав 3 очки в "Слована", тому завдяки сьогоднішнім перемогам греки та італійці очолили турнірну таблицю.

Продовжує ганьбитися в Лізі Європи міланський "Інтер". Після домашньої поразки "Хапоелю" "нерадзуррі" невдало з'їздили в Чехію. Вацлав Кадлец дублем забезпечив перевагу в 2 голи для своєї команди ще до середини першого тайму. По перерві суперники обмінялися точними ударами Паласіо та Голека, а матч так і завершився перемогою "Спарти".

"Саутгемптон" зіткнувся з сильним опором з боку "Хапоеля". Ізраїльська команда протягом усього матчу ні в чому не поступалася "святим", тому нічия – цілком закономірний результат. Після двох турів у квартеті К найгірша ситуація склалася в "Інтера", а інші команди йдуть нога в ногу.

В Бухаресті "Стяуа" та "Вільяреал" зіграли внічию при суддівстві нашого Євгена Арановського. Команди забили по голу в дебюті зустрічі, після чого вболівальники не бачили результативних ударів. Володар кубка Швейцарії "Цюріх" вдома здолав "Османліспор", хоча і не реалізував пенальті у першому таймі. "Вільяреал" прогнозовано очолив групу L з 4 очками в активі.

Ліга Європи, 2 тур

Група J

"Фіорентина" – "Карабах" – 5:1

Голи: Бабакар, 40, 45+2, Калініч, 43, Сарате, 63, 78 – Ндлову, 90+2

Вилучення: Юнусзаде, 30

"Слован" – ПАОК – 1:2

Голи: Комліченко, 2 Атанасіадіс, 9 (пен), 82

Група K

"Хапоель" – "Саутгемптон" – 0:0

"Спарта" – "Інтер" – 3:1

Голи: Кадлец В., 7, 25, Голек, 76 – Паласіо, 71

Вилучення: Раноккія, 75

Група L

"Стяуа" – "Вільяреал" – 1:1

Голи: Муніру, 19 – Борре, 9

"Цюріх" – "Османліспор" – 2:1

Голи: Шенбехлер, 45+1, Кавусевіч, 79 – Махер, 73

Нереалізований пенальті: Кавусевіч, 26