УКР РУС

Ліга Європи. "Хапоель" осоромив "Інтер" на його полі, "Саутгемптон" спокійно переграв "Спарту"

16 вересня 2016 Читать на русском

В інших матчах першого туру Ліги Європи "Вільяреал" мінімально здолав "Цюріх", а ПАОК відібрав очки у "Фіорентини".

"Саутгемптон" вдома легко розібрався зі "Спартою". Вже до середини першого тайму господарі здобули перевагу в 2 голи і організовано довели матч до логічного завершення. Героєм зустрічі став Чарлі Остін, який спершу забив пенальті, а потім подвоїв рахунок, завершивши атаку результативним ударом.

На "Сан-Сіро" вболівальники спостерігали одну з головних сенсацій ігрового дня. Гості з Ізраїля грамотно захищалися, а атаки футболістів "Хапоеля" були навіть гострішими. Два голи у середині другої половини зустрічі дозволили андердогам здобути перемогу і заявити про себе на всю Європу.

"Фіорентина" приїхала в гості до ПАОКа, відірвавшись від справ у внутрішньому чемпіонаті. Команди 90 хвилин намагалися забити бодай один раз, але в цей вечір у Салоніках м'яч вперто відмовлявся летіти у сітку.

"Вільяреал" розглядався беззаперечним фаворитом у протистоянні з "Цюріхом", але вже на другій хвилині пропустив від Садіку. Змінити рахунок на свою користь вдалося ще до перерви. Вагомий вклад у результативні дії команди зробив Алешандре Пато, на рахунку якого гол + асист. А в столиці Туреччини місцевий "Османліспор" негостинно прийняв "Стяуа". Точні удари відомого по виступах за "Бордо" Діабате (з пенальті) та Умара змусили румунів повертатися додому ні з чим.

Ліга Європи, 1 тур

Група J

ПАОК – "Фіорентина" – 0:0

Група K

"Саутгемптон" – "Спарта" – 3:0

Голи: Остін, 5 (пен), 27, Родрігес, 90+2

"Інтер" – "Хапоель" – 0:2

Голи: Вітор, 54, Бузагло, 69

Група L

"Вільяреал" – "Цюріх" – 2:1

Голи: Пато, 28, Дос Сантос, 45+1 – Садіку, 2

"Османліспор" – "Стяуа" – 2:0

Голи: Діабате, 64 (пен), Умар, 74

Вилучення: Еначе, 45+2