УКР РУС

Ліга Європи. "Генк" приголомшив "Атлетік", "Зеніту" завдяки Джуліано вдався камбек проти "Дандолка"

21 жовтня 2016 Читать на русском

У 3 турі ЛЄ "Зеніт" переграв "Дандолк", "Рома" не втримала вікторію в матчі проти "Аустрії", а "Генк" подужав "Атлетік".

"Маккабі" здобув першу перемогу в Лізі Європи. Рахунок відкрив майже тезка чемпіона світу 1930 року – Скаріоне. В другому таймі Мюрен один м’яч сквитав, але останнє слово було за Голасою і "Маккабі" – 2:1 на користь гостей. В "Маккабі" нині три очки, тоді як в АЗ налічується одне.

"Зеніт", видавши напрочуд результативні матчі проти "Маккабі" та АЗ, вирушив до Ірландії. На 52 хвилині гравець "Дандолка" Бенсон наважився на удар з-за меж штрафного майданчика, і часто невпевнений в грі Лодигін пропустив м’яча під рукою! "Зеніт" забив завдяки помилці чужого кіпера – Сава не вибив як слід м’яча. "Шкіряного" підібрали росіяни та зрівняли рахунок. На 77 хвилині Джуліано подарував Луческу і компанії перемогу. Цікаво, що гравці "Дандолка" лише на 90+1 хвилині награли на першу жовтку картку, тоді як росіяни протягом матчу здобули п’ять "гірчичників".

Скромна румунська "Астра" на виїзді перемогла чеську "Вікторію". Форвард збірної Румунії Алібек, внаслідок неточної передачі суперника, забив перший гол в поєдинку. Ключовою особою матчу є гравець господарів Горжава, який відзначився у власні та чужі ворота, а також не реалізував пенальті. Румуни здобувають три очки та виходять на третє місце, лишаючи позаду "Вікторію".

Надзвичайно видовищний матч трапився в Вічному місті. Вже на 16 хвилині Хольцхаузер розкішно замкнув флангову передачу. Однак в першому таймі Ель-Шаараві оформив дубль, використавши виходи віч-на-віч. Посеред першого тайму австрійці змушені були міняти воротаря. На 69 хвилині Флоренці провів третій гол "вовків". Здавалося, пахне розгромом, та гості не знітилися, забивши два м’ячі у відповідь! Відзначимо два асисти Тотті. "Рома" з п’ятьма балами лідирує в групі Е.

"Сассуоло" не схожий на той "Сассуоло", що був на початку сезону. Гості ледве відігралися в другому таймі завдяки автоголу Шраммеля. Завдяки вирваній нічиї в італійців назбиралося чотири пункти.

"Генк" несподівано та впевнено здолав міцний "Атлетік". На 40 хвилиі баски не встерегли чеського захисника Брабеця, а наприкінці матчу Ндіді встановив кінцевий результат – 2:0. "Генк" з шістьма очками є лідером групи.

Ліга Європи, 3 тур

Група D

АЗ – "Маккабі" (Т-А) – 1:2

Голи: Мюрен, 73 – Скаріоне, 24, Голаса, 82

"Дандолк" – "Зеніт" – 1:2

Голи: Бенсон, 52 – Мак, 71, Джуліано, 77

На 90 хвилині Маурісіо ("З") не реалізував пенальті (воротар)

Група Е

"Вікторія" – "Астра" – 1:2

Голи: Горжава 86,– Алібек, 41, Горжава, 64, аг

На 86 хвилині Горжава ("В") не реалізував пенальті

"Рома" – "Аустрія" – 3:3

Голи: Ель-Шаараві,19, 34, Флоренці, 69 – Хольцхаузер, 16, Прокоп, 82, Кайоде, 84

Група F

"Рапід" (В) – "Сассуоло" – 1:1

Голи: Шауб, 7 – Шраммель, 66, аг

"Генк" – "Атлетік" – 2:0

Голи: Брабец, 40, Ндіді, 83