УКР РУС

Ліга Європи. "Габала" Григорчука в суперматчі програла "Майнцу", "Астана" і "Янг Бойз" зіграли внічию

29 вересня 2016 Читать на русском

У 2 турі Ліги Європи "карнавальники" зуміли здобути в Азербайджані перемогу, а нещодавній суперник "Шахтаря" не переграв "Астану".

Після поразки від "Андерлехта" "Габала" була налаштована дати бій представнику Бундесліги. Перший тайм закінчився мінімальною перевагою гостей Муто розстріляв Безотосного з вигідної позиції. По перерві азербайжанці зуміли не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Курбанов реалізував справедливий пенальті, а Зеньов скористався шикарною передачею на хід від Дабо.

Однак втримати такий результат не вдалося, спрацювали заміни Мартіна Шмідта. Спершу Кордоба замкнув подачу з кутового, а через 10 хвилин Озунатлі послав м'яч у ближній кут воріт "Габали". Після двох турів команда Романа Григорчука посідає останнє місце у квартеті С, а "Майнц" вийшов на першу сходинку з 4 очками.

"Астана" і "Янг Бойз" обійшлися без голів. Протягом усього матчу була переважно рівна гра, хоча по перерві господарі все ж мали більше моментів для взяття воріт. З фінальним свистком опоненти набрали перші пункти у груповому етапі Ліги Європи.

Ліга Європи, 2 тур

Група С

"Габала" – "Майнц" – 2:3

Голи: Курбанов, 57 (пен), Зеньов, 62 – Муто, 42, Кордоба, 68, Озунатлі, 78

Група В

"Астана" – "Янг Бойз" – 0:0