УКР РУС

Ліга Європи. "Фенербахче" мінімально здолав "Фейєнорд", "Сент-Етьєн" вирвав нічию в "Андерлехта"

29 вересня 2016 Читать на русском

У 2 турі Ліги Європи АПОЕЛ на виїзді переграв "Олімпіакос" і очолив групу B.

Суперники "Зорі" по квартету А зійшлися сьогодні в Туреччині. Господарям вдалося відзначитися на 18 хвилині, коли Туфан в ході швидкої атаки відпасував направо Еменіке, а Емануель з гострого кута влучно пробив по воротах суперника. Цей гол став єдиним у матчі та дозволив "Фенербахче" відсвяткувати перемогу. Зважаючи на результат паралельного матчу в Манчестері, стамбульський гранд вийшов на першу сходинку групи.

У першому турі АПОЕЛ здобув вольову перемогу над "Астаною", а "Олімпіакос" переграв "Янг Бойз", тому успіх у сьогоднішній грі виводив кожну з команд у лідери групи В. Протягом матчу греки більше володіли м'ячем і значними силами атакували, однак точний удар Сотіріу після флангової передачі приніс 3 очки саме кіпріотам.

А от "Андерлехт" не зумів перемогти вдруге поспіль. На гол Тілеманса з пенальті "Сент-Етьєн" відповів своїм взяттям воріт вже у компенсований арбітром час. Французький форвард Ру заштовхав м'яч у сітку воріт суперника і не дозволив бельгійцям одноосібно розміститися на першому місці в квартеті С.

Ліга Європи, 2 тур

Група А

"Фенербахче" – "Фейєнорд" – 1:0

Гол: Еменіке, 18

Група В

"Олімпіакос"АПОЕЛ – 0:1

Голи: Сотіріу, 10

Група С

"Сент-Етьєн" – "Андерлехт" – 1:1

Голи: Ру, 90+4 – Тілеманс, 61 (пен)