УКР РУС

Ліга Європи: Атлетіко на виїзді розгромив Копенгаген, РБ Лейпциг здобув вольову перемогу над Наполі

16 лютого 2018 Читать на русском

Відбулися перші матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

Атлетіко здобув вольову перемогу над Копенгагеном. Фішер на 15 хвилині відкрив рахунок, але ще в першому таймі Ньїгес та Гамейро вивели матрацників вперед. В другому таймі Грізманн та Вітоло своїми голами фактично забезпечили прохід до наступної стадії.

Ліон здобув впевнену перемогу над Вільяреалом. На початку другої половини спочатку Ндомбеле і Фекір забили два швидкі голи. Форналс зумів один м'яч відквитати, але Депай наприкінці тайму зробив перевагу Ліона більш серйозною.

РБ Лейпциг здобув вольову перемогу над Наполі. Першим відзначився Наполі, Унас з передачі Рога відкрив рахунок, однак менш ніж за 10 хвилин Вернер його зрівняв. Брума на 74 хвилині вивів німців вперед, а під занавіс другого тайму Вернер оформив дубль.

Партізан та Вікторія не змогли виявити сильнішого. На гол Тавамбе Вікторія відповіла результативним ударом Ржезніка. Мітровіч залишив Партизан в меншості, але чехи не зуміли використати чисельну перевагу.

Селтік мінімально обіграв Зеніт. Шотландці контролювали ситуацію в матчі і Зеніт стримував їх натиск аж до 78 хвилини, коли Макгрегор зумів таки принести перемогу своїй команді.

Стяуа несподівано обіграв Лаціо. В першому таймі єдиним голом в матчі відзначився Ньоере. Римляни намагались відігратись, але румуни зуміли втримати свої ворота в недоторканності.

Ліга Європи 2017/18, 1/16 фіналу, перші матчі

Копенгаген – Атлетіко – 1:4

Голи: Фішер, 15 – Ньїгес, 21, Гамейро, 37, Грізманн, 71, Вітоло, 77

Ліон – Вільяреал – 3:1

Голи: Ндомбеле, 46, Фекір, 50, Депай, 82 – Форналс, 63

Наполі – РБ Лейпциг – 1:3

Голи: Унас, 52 – Вернер, 61, 90+3, Брума, 74

Партізан – Вікторія – 1:1

Голи: Тавамбе, 58 – Ржезнік, 81

Вилучення: Мітровіч, 85

Селтік – Зеніт – 1:0

Гол: Макгрегор, 78

Стяуа – Лаціо – 1:0

Гол: Ньоере, 29