УКР РУС

Ліга Європи. "Андерлехт" переміг "Габалу" Григорчука, "Фейєнорд" несподівано здолав МЮ

15 вересня 2016 Читать на русском

В інших матчах першого туру Ліги Європи "Олімпіакос" виявився сильнішим за "Янг Бойз", а "Майнц" втратив перемогу над "Сент-Етьєном".

"Олімпіакос" вдало погостював у Швейцарії. Легенда "Інтера" Естебан Камб'ясо дограє останні роки своєї кар'єри, але сьогодні показав, що досі спроможний приносити неабияку користь партнерам. В іншому матчі цієї групи АПОЕЛ зумів вирвати вікторію в "Астани". Переможний гол забив де Камарго, який за 20 хвилин до цього вийшов на заміну.

На "Де Куйпі" зійшлися суперники "Зорі". Протягом всього матчу йшла рівна гра, а долю протистояння вирішив гол Вільєни на 79 хвилині. Друга поспіль поразка Жозе Моурінью, яка, скоріш за все, потягне за собою чергову чистку в рядах "дияволів".

"Андерлехт" на своєму полі приймав "Габалу" Романа Григорчука. Першим у матчі відзначився екс-"динамівець" Теодорчик, який у новому клубі став справжнім лідером нападу. Азербайжанці одразу відігралися завдяки голу Дабо, але під завісу першого тайму пропустили вдруге. До фінального свистка господарі вразили ворота суперника ще раз і отримали заслужені 3 пункти.

Німецько-французьке протистояння у Майнці було менш видовищним. За "карнавальників" гол на свій рахунок записав капітан Бунгерт, на що гості відповіли точним ударом Беріча за 2 хвилини до кінця основного часу поєдинку.

Ліга Європи, 1 тур

Група А

"Фейєноорд" – МЮ – 1:0

Гол: Вільєна, 79

Група В

АПОЕЛ – "Астана" – 2:1

Голи: Вініціус, 74, де Камарго, 87 Максімовіч, 45+1

"Янг Бойз" – "Олімпіакос" – 0:1

Гол: Камб'ясо, 43

Група С

"Андерлехт" – "Габала" – 3:1

Голи: Теодорчик, 14, Дос Сантос, 42 (аг), Капель, 77 – Дабо, 20

"Майнц" – "Сент-Етьєн" – 1:1

Голи: Бунгерт, 57 – Беріч, 88