УКР РУС

Ліга Європи, 5 тур: "Шальке" і "Спарта" крокують у плей-офф, "Сент-Етьєн" врятувався у Норвегії

26 листопада 2015 Читать на русском

У рамках 5 туру Ліги Європи у групах G та K визначились ще чотири команди, які достроково забезпечили собі єврокубкову весну.

"Русенборг" розписав мирову із "Сент-Етьєном" на "Леркендалі". Незважаючи на те, що перевагою впродовж матчу володіли гості, рахунок у зустрічі відкрили саме гравці норвезької команди. Такі цифри на табло протрималися аж до останньої 10-хвилинки, коли Ру переграв кіпера "маленьких тролів", відновивши паритет у матчі і встановивши остаточну крапку в зустрічі. 

Таким чином, "Сент-Етьєн" набирає 8 очок і залишає наше дніпропетровське "Дніпро" поза єврокубками (детальніше про матч українського клубу проти італійського "Лаціо" читайте  - тут)

У групі К команди-господарі "Спарта" і "Шальке" синхронно із однаковим рахунком здолали "Астерас" і АПОЕЛ відповідно. Зазначимо, що гельзенкірхенці не зуміли реалізувати 11-метровий під завісу зустрічі.

Як наслідок, "Шальке" на пару із "Спартою" прогнозовано відправляються в 1/16 Ліги Європи, коли "Астерас" і АПОЕЛ можуть тепер сповна зосередитися на своїх внутрішніх першостях.

Ліга Європи, 5 тур.

Група G

"Русенборг" - "Сент-Етьєн" - 1:1  ВІДЕО

Голи: Содерлун, 40 - Ру, 80 (пенальті)

Група К

"Спарта" - "Астерас" - 1:0

Голи: Брабец, 33

Вилучення: Крейчі, 82 (друга жовта)

"Шальке" - АПОЕЛ - 1:0

Голи: Шупо-Мотенг. 86

Нереалізоване пенальті: Аоґо, 89