УКР РУС

Ліга Європи, 4 тур. "Монако" не зміг здолати "Карабах", "Бешикташ" і "Локомотив" зіграли внічию

5 листопада 2015 Читать на русском

У Баку та Стамбулі нічийними результатами стартував 4 тур групового етапу Ліги Європи.

Бронзовий призер чемпіонату Франції "Монако" ніяк не може вийти на переможний шлях у Лізі Європи. Підопічні Леонарду Жардіма у чотирьох матчах групового етапу в трьох розписали мирову і сьогоднішній вояж монегасків в Азербайджан - не виняток. Цікаво, що рахунок у зустрічі відкрив "Карабах" (під кінець першого тайму забив Арментерос) й саме азербайджанці диктували умови гри. Встановити паритет зумів Кавалейру, який вийшов на поле із лави запасних.

Наразі в даному квартеті ситуація досить заплутана: в "Монако" 6 пунктів, а "Карабах", "Тоттенхем" та "Андерлехт" мають у своєму активі по 4 очки. До речі, двоє останніх з'ясують стосунки сьогодні о 22.05 на "Вайт Харт Лейн".

Московський "Локомотив" для того, щоб закріпитися на вершині турнірної таблиці квартету Н, був зобов'язаний бодай не програти у Стамбулі. З цим завданням "залізнодорожники" впоралися "на ура". Спершу своє ім'я в протокол вписав зірковий Куарежма, а вже ближче до фінального свистка точним пострілом відповів Ньяссе. 

Відтак, московський клуб продовжує зберігати лідерську позицію (8 очок), а "орли" відстають від комнади Черевченка на два залікових бали. Варто сказати, що о 22.05 стартує інший матч поточної групи - лісабонський "Спортинг" гостюватиме в албанського "Шкендербеу".

Ліга Європи. 4 тур. Групи J та H

"Карабах" - "Монако" - 1:1

Голи: Арментерос, 39 - Кавалейру, 72.

"Бешикташ" - "Локомотив" - 1:1

Голи: Куарежма, 58 - Ньяссе, 76.