УКР РУС

Ліга Європи, 2 тур: "Лаціо" розібрався зі "Сент-Етьєном" і очолив групу "Дніпра"

1 жовтня 2015 Читать на русском

Римський "Лаціо" переміг фрацузів, які годину грали в меншості, й очолив квартет G. "Фіорентина" з Калінічем у Порутгалії без проблем здобула три очки.

Суперники "Дніпра" в квартеті G "Лаціо" та "Сент-Етьєн" видали просто феєричний поєдинок у Римі. Тут були і багато голів, і вилучення. Однак Вилучення лише у складі французької команди, яка закінчувала поєдинок у дев'ятьох.

У підсумку італійці таки здобули три залікові бали, що дозволили їм піднятися на перше місце групи. В активі "Лаціо" 4 очки. Таку ж кількість має й українська команда. "Сент=Етьєн" розмістився на третій сходинці, маючи 1 заліковий бал у активі.

"Фіорентини" на останніх хвилинах розгромила португальський "Беланенсеш". І останній гол забив Джузеппе Россі, який результативно повернувся після травми. Нікола Калініч провів усю гру на лаві запасних.

"Фіалки" завдяки перемозі здобули перші очки у цьогорічній ЛЄ. А лідером квартету Залишається "Базель", що переміг вдома польський "Лех", і зі стовідсотковим показником в графі "очки" очолює квартет І.

У групі Н лідерство здобув московський "Локомотив" Тараса Михалика після домашньої перемоги над албанським "Скендербеу". "Бешикташ" вдома розписав мир зі "Спортінгом" з Лісабона.

Група G

"Лаціо" - "Сент-Етьєн" - 3:2  ВІДЕО

Голи: Оназі, 22, Худт, 48, Білья, 80 - Саль, 6, Монне-Паке, 84

Вилучення: Беріч, 33 (СЕ), пряма червона, Саль, 77 (СЕ), друга жовта

Детальніше про матч "Русенборг" - "Дніпро" дізнайтеся в нашому звіті.

Група Н

"Локомотив" - "Скендербеу" - 2:0

Голи: Ніассе, 35, Самедов, 74

"Бешикташ" - "Спортінг" - 1:1

Голи: Б. Руїс, 16 - Тере, 61

Група І

"Белененсеш" - "Фіорентина" - 0:4

Голи: Асторі, 18, Бубакар, 45+1, Тонел, 83 (автогол), Россі, 90

"Базель" - "Лех" - 2:0

Гол: Б'ярнасон, 56, Емболо, 90

Вилучення: Лінетті, 49 (Л), друга жовта