УКР РУС

Ліга Європи, 1/8 фіналу. Хет-трик Ігуаїна та найшвидший гол в історії турніру

13 березня 2015 Читать на русском

"Наполі" вдома забезпечив собі запас на повторну гру у Москві, а півзахисник "Севільї" Вітоло забив найшвидший гол у Лізі Європи.

Швидкий гол Кевіна Кураньї від москвичів не засмутив партенопейців. Гідну відповідь ще у першому таймі знайшов аргентинський форвард. Остаточну крапку Ігуаїн поставив на початку другої половини гри. Весь другий тайм гостям довелось грати удесятьох, оскільки надто гарячковим з роздягальні вийшов Зобнін, отримавши другий гірчичник.

Цілком протилежна картина була у Вільяреалі, де швидкий гол гостей лише зарядив їх на перемогу. Хронометр зупинився на показі 13.21 секунди від стартового свистка, коли Вітоло вже забив гол. Кевін Гамейро після розіграшу у центрі обіграв свого опікуна і віддав на Вітоло, який побив рекорд гравця АЕКа Ісмаеля Бланко, що у прем'єрному турнірі ЛЄ забив майже на дві секунди пізніше. До речі, аналогічний рекорд Ліги чемпіонів становить 10.12 с, який у сезоні-2006/07 встановив голландець Рой Маккай, забивши за "Баварію" у ворота "Реала".

Не щастило відверто "Ромі" у Флоренції. Ще у першому таймі упродовж чотирьох хвилин довелось покинути поле Де Россі та Костасу Маноласу. Не забила "Рома" і пенальті. Адем Льяїч не зумів переграти Нето у воротах. Римлян врятував сейду Кейда.

"Наполі" - "Динамо" (М) - 3:1 (2:1)
Голи: Ігуаїн, 26, 31 (пен), 55 - Кураньї, 2
Вилучення: Зобнін, 46

"Вільяреал" - "Севілья" - 1:3 (0:2)
Голи: В'єтто, 48 - Вітоло, 1, Мбіа, 26, Гамейро, 50

"Фіорентина" - "Рома" - 1:1 (1:0)
Голи: Ілічіч, 17 - Кейта, 77
Нереалізоване пенальті: Льяїч, 60